Andreea Antonescu, traumatizată de întâlnirea neașteptată cu un fan: „Am rămas oripilată”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai dorite vedete din showbiz, motiv pentru care fanii îi umăresc constant fiecare mișcare. Vedeta s-a întâlnit cu un admirator în trafic, moment care a pus-o în dificultate.

21 dec. 2021, 17:10
Andreea Antonescu, traumatizată de întâlnirea neașteptată cu un fan: „Am rămas oripilată”

Andreea Antonescu este una dintre artistele care atrage privirile la fiecare pas, iar recent artista a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare extrem de bizară, pe care a trăit-o când un fan a abordat-o în trafic.

Andreea Antonescu, la un pas de moarte. Boala cruntă de care a suferit: „Făceam citostatice!”

Ciudatul incident a avut loc pe când Andreea Antonescu se afla în mașina personală, la semafor, alături de colegul și colaboratorul ei. Andreea Antonescu a fost abordată de către un bărbat care vindea cărți la colț de stradă.

Individul a recunoscut-o imediat pe artistă și a știut că are de-a face cu o vedetă, însă nu a știut cum să se poarte față de aceasta.

„În momentul în care am crezut că le-am auzit pe toate, am mai aflat una. A venit un om care vindea cărți și mi-a zis: „Săru’mâna doamna vedetă”. Nu știu dacă e de bine sau de rău. (…) Stați liniștiți, nu am cumpărat cărți, dar am rămas oripilată.”, a povestit Andreea Antonescu pe Instagram.

Andreea Antonescu vrea o surioară pentru fetița ei. Deși nu a divorțat încă, vedeta se gândește la al doilea copil: ”Aș mai vrea!”

Andreea Antonescu vrea o surioară pentru fetița ei. Vedeta a dezvăluit că fiica ei, Sienna, își dorește din tot sufletul o surioară și i-a cerut acest lucru în repetate rânduri. De altfel, vedeta nu a semnat încă actele de divorț cu fostul partener de viață, de tatăl fiicei sale, Traian Spak.

Andreea Antonescu, dezvăluiri incendiare din intimitate. Bărbatul care a dat-o peste cap după ce a pozat în Playboy: „El câștigă”

Andreea Antonescu a adăugat că nici tatăl fetiței ei nu și-a refăcut viața și că și ea este o femeie singură în prezent și că singura modalitate de a nu rămâne singură de sărbători este să meargă ea în State, la soțul și fetița lor.

”E și mama acolo, deci vom fi un minimum de patru, asta doar dacă sunt ceva noutăți pe care eu încă nu le-am aflat. Suntem deschiși la orice”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena 1.

Vedeta a reiterat că nu mai este nicio șansă între ea și soțul ei, în condițiile în care s-au separat de atât de mult timp și au pornit pe drumuri total diferite, însă niciunul nu și-a găsit până acum un alt partener de viață.

Andreea Antonescu și fostul partener de viață au rămas în relații foarte bune și comunică foarte mult. Cântăreața a dezvăluit că fiica ei s-a obinuit destul de rapid în State, dar îi place mult și în România, unde s-a atașat de toți colegii și prietenii săi, așadar întotdeauna întoarcerea de la tatăl ei este o schimbare destul de serioasă.

”Acum și mami e cu naveta. Nu mai mergem la Galați, mergem în State. Nici mami nu se supără foarte tare, dar na”, a adăugat Andreea Antonescu.