Andreea Antonescu dă cărțile pe față despre relația dintre ea și Cătălin Bordea: „Sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită”

Showbiz-ul românesc a explodat odată cu răspândirea unor zvonuri cu privire la o posibilă relație între Andreea Antonescu și Cătălin Bordea. Cântăreața a avut și prima reacție cu privire la acest subiect.

25 sept. 2023, 10:04
Andreea Antonescu dă cărțile pe față despre relația dintre ea și Cătălin Bordea: „Sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită”
Andreea Antonescu dă cărțile pe față despre relația dintre ea și Cătălin Bordea: „Sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită”

În ultimele luni, lumea mondenă a fost zguduită de anunțul lui Cătălin Bordea și al soției sale, Livia, cu privire la divorțul lor. Însă surprizele nu s-au oprit aici, deoarece Livia a fost fotografiată de paparazzi într-o ipostază romantica cu Spike, cel mai bun prieten al fostului ei soț, la doar câteva zile după finalizarea divorțului.

Citește și: Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea. Comediantul a dat tot din casă: „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei”

Bârfele și intrigile continuă, iar în timp ce presa se concentra asupra acestor imagini cu fosta parteneră a comediantului, în presă și-au făcut loc și zvonuri despre alte aspecte din viața personală a lui Cătălin Bordea. Conform informațiilor oferite Click, apropiații lui Bordea au dezvăluit că acesta a avut anumite discuții intime cu Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, aflată într-o perioadă dificilă după despărțirea de tatăl fiicei sale, i-ar fi trimis mesaje lui Cătălin Bordea în miez de noapte, în încercarea de a face posibilă o apropiere romantică. Cu toate acestea, se pare că Bordea s-a simțit copleșit de discuțiile referitoare la fostul iubit al Andreei, Victor Vrînceanu. Văzând cum evolua situația, Bordea ar fi renunțat la ideea unei relații romantice cu cântăreața.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”,  ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, potrivit Click.ro.

Prima reacție a Andreei Antonescu cu privire la zvonurile despre relația cu Cătălin Bordea

„Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții”, a declarat Andreea Antonescu pentru Ego.

„Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții. Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine. Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis. Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii, pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!”

Citește și: Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia: „Știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni”


Calendar 2024
Calendar 2024