Andreea Antonescu trece prin clipe grele. Fiica ei, Sienna, a ales să locuiască alături de tatăl ei în America: „E foarte greu pentru mine ca mamă”

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit acum trei ani, dar divorțul a avut loc recent. Fiica celor doi a ales să rămână în SUA cu tatăl ei.

01 dec. 2022, 23:50
Andreea Antonescu trece prin clipe grele. Fiica ei, Sienna, a ales să locuiască alături de tatăl ei în America: „E foarte greu pentru mine ca mamă”

Andreea Antonescu are motiv de tristețe, după ce fiica ei, Sienna, a ales să rămână în SUA cu tatăl ei. Cântăreața a ținut cont de dorința fetei și a fost de acord ca aceasta să rămână cu fostul soț, Traian Spak, mai ales pentru că aceasta studiază la o școală acolo.

Citește și: Andreea Antonescu a dat vestea tuturor. Ce le-a împărtășit aceasta urmăritorilor săi

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit WOWbiz.ro.

Cântăreața și fiica ei vorbesc zilnic, dar uneori le este greu din cauza diferenței de fus orar. Andreea Antonescu spune despre Sienna că este pasionată de muzică, dar nu știe încă dacă fiica ei va alege aceeași carieră ca și ea.

Citește și: Andreea Bălan se mărită din nou? Ce declarații a făcut artista: „Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă”

Andreea Antonescu, mamă pentru a doua oară

Andreea Antonescu este în culmea fericirii și asta pentru că în câteva luni va deveni mamă pentru a doua oară. Cântăreața își ține la curent fanii cu tot ce este nou, așa că a hotărât și de această dată să le mărturisească dacă va avea fetiță sau băiat, mai ales că fanii așteptau de ceva vreme această veste.

,,După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor Vrînceanu suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”, a spus aceasta.