Divorț ȘOC în lumea mondenă. Andrei Aradits s-a despărțit de soția lui după 17 ani de căsătorie: „Mi-am făcut profil și pe Tinder”

Andrei Aradits s-a despărțit de soția lui după 17 ani de căsătorie. Anunțul a fost făcut chiar de el, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”. Fostul jurat de la „Te cunosc de undeva” și Andreea au împreună un băiat, Eric.

14 mart. 2023, 08:49
Divorț ȘOC în lumea mondenă. Andrei Aradits s-a despărțit de soția lui după 17 ani de căsătorie: „Mi-am făcut profil și pe Tinder”
Andrei Aradits s-a despărțit de soția lui

Andrei Aradits s-a despărțit de soția lui. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca după o căsnicie de aproape două decenii, cei doi să ajungă în pragul divorțului. În urmă cu ceva timp, actorul declara că îi este greu singur, soția lui fiind plecată în India, în scopuri profesionale. Se pare că lucrurile între ei s-au stricat de mai bine de câteva luni, căci, după cum susține el, actele de divorț fiind depuse încă din luna septembrie a anului trecut.

Citește și: Andrei Aradits i-a întors vorba lui Măruță: „Te întreb sincer. Tu crezi că ești valoros?”. Reacția prezentatorului

Andrei Aradits s-a despărțit de soția lui

Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.

(…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul.

Tot în cadrul podcastului, actorul a mărturisit că a început să meargă la psiholog, pentru a se simți mai împăcat cu toată această situație. Mai mult decât atât, Andrei Aradits a spus că a ieșit la întâlniri, prin intermediul aplicației Tinder (n.r. aplicație de întâlniri), dar a renunțat după ce o fată a început să se îndrăgostească de el.

Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că ‘ok, lumea mă place’. Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, mai spus acesta.