Andreea Antonescu se bucură de libertate. Ipostazele incendiare în care s-a pozat jumătatea brunetă a trupei André

Se pare că despărțirea de Victor Vrânceanu nu are un impact atât de mare asupra Andreei Antonescu. Jumătatea brunetă a trupei André se bucură de viață, iar pe rețelele de socializare, artista este cât se poate de activă.

13 mart. 2023, 20:17
Andreea Antonescu se bucură de libertate. Ipostazele incendiare în care s-a pozat jumătatea brunetă a trupei André

Andreea Antonescu a șocat întreg internetul săptămâna trecută, atunci când a anunțat finalul relației dintre ea și Victor Vrânceanu. Cu toate că tocmai ce au devenit părinți în luna decembrie, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea artista nu pare prea afectată de această separare. Cu toate că a trecut foarte puțin timp de la despărțire, Andreea Antonescu postează poze pe rețelele de socializare îmbrăcată în cele mai sexy ținute.

Citește și: Carmen Simionescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu sora ei: ”Voi fi nașa copilului și sunt onorată”

Recent, aceasta a făcut publică o fotografie în care apare într-o fustă scurtă de piele de culoare roșie, la care a asortat un tricou rock și o pereche de botine cu platforme și tocuri înalte. „It’s just me, myself and I„, a scris ea pe Instagram la descrierea alăturată pozei. Andreea Antonescu a șters de pe contul său de Instagram fotografiile cu fostul iubit.

Fanii au reacționat imediat la poza postată de vedetă, asaltând-o cu sute de complimente: ”Ești frumoasă!”, ”Andreea, ești puternică, noi vom fi mereu alături de tine!”, ”Arăți foarte bine!”, ”Nici la 20 de ani nu ai arătat atât de bine!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Andreea Antonescu nu vrea să mai discute pe tema despărțirii

Andreea Antonescu şi Victor Vrânceanu s-au despărţit la nici trei luni de când au devenit părinţi. Anunţul a fost făcut de artistă pe Instagram, iar motivul invocat a fost „nepotrivire de caracter„.

„Dragii mei, vreau să aflaţi de la mine că relaţia pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat. Despărţirea nu are ca şi cauză subiecte care să ţină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creşterea bebelinei. Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, Andreea Antonescu a mărturisit că a stat cu inima strânsă până când și-a văzut fetița în ecografii. A ales deja și numele pentru fetița ei, însă nu vrea să le spună public încă. „Am avut emoții foarte mari până am văzut fetița. Am făcut toate analizele de pe fața pământului și în fiecare zi de la Dumnezeu îi mulțumesc pentru această minune de fetiță. Nu am arătat-o. E o superbitate. Nu e nici numele public, sunt două prenume și unul dintre ele o reprezintă 100%. Fetița este minunată” a declarat Andreea Antonescu la Xtra Night Show.

Citește și: Anca Neacșu, decizie radicală după divorţ. Vedeta a fost căsătorită cu un turc timp de 10 ani