Andreea Antonescu, despre al doilea copil: Dumnezeu cu mila

Andreea Antonescu a vorbit despre al doilea copil. În prezent, artista are o fetiță, pe nume Sienna, cu fostul ei soț, Traian Spak.

19 dec. 2019, 19:16
Andreea Antonescu, despre al doilea copil: Dumnezeu cu mila

ndreea Antonescu și Ștefan Manolache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, deși artista nu a divorțat încă de soțul ei, Traian Spak. Mai mult, se pare că vedeta se gândește serios să devină din nou mamă, mai ales că fetița ei își dorește un frate sau o surioară.

„Pentru mine, acest subiect a fost închis. Eu şi Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu şi dacă e să fie, va fi. Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă şi mi-a zis: „Mamă, să ştii că eu m-am gândit foarte bine şi m-am răzgândit, mi-aş dori tare mult o surioară sau un frăţior”. Acum, Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie”, a declarat Andreea Antonescu în exclusivitate pentru OK! Magazine.

Andreea Antonescu a dezvăluit și cum se înțelege fiica ei cu Ștefan Manolache. „Au aceeaşi pasiuni, mănâncă împreună, ba se uită împreună la aceeaşi desene, ba fac cele mai mari năzbâtii de pe faţa pământului. Câteodată să simt în plus, îşi spun sincer. Sunt prieteni, sunt prieteni foarte buni. Fac năzbâtii împreună, mănâncă ouă de ciocolată împreună, mănâncă ciocolată pe ascuns”, a mai adăugat vedeta.