Andreea Antonescu, despre împăcarea cu Traian Spak: „Niciodată să nu spui niciodată!”

Andreea Antonescu a vorbit despre împăcarea cu Traian Spak şi spune că nu se ştie niciodată. Cei doi încă nu au reuşit să divorţeze, din cauza problemelor actuale, însă, în acest moment se păstrează decizia despărţirii. Vedeta are o relaţie amiabilă cu Traian, care locuieşte în SUA.

07 ian. 2021, 10:56
Andreea Antonescu, despre împăcarea cu Traian Spak: „Niciodată să nu spui niciodată!”
Andreea Antonescu şi Traian Spak nu au reuşit să divorţeze

Andreea Antonescu, despre împăcarea cu Traian Spak. ” Niciodată să nu spui niciodată! Cert este că, în acest moment, decizia rămâne constantă și așteptăm să treacă această perioadă pentru a putea duce la capăt ceea ce deja știți.Nu s-a schimbat nimic, decizia mea rămâne fermă în continuare.

Citeşte şi: George Burcea o face PRAF pe Andreea Antonescu: „Este răutăcioasă şi rău intenţionată. Nu-mi doresc niciun fel de relaţie cu ea”

Andreea Antonescu, despre împăcarea cu Traian Spak

După cum ai zis și tu, cauza amânării a fost acest an care ne-a schimbat tuturor cursul vieții. Nu mă simt împăcată. În general, când încep un lucru îmi place să-l duc la bun sfârșit, dar îmi dau seama că nu ține de noi să finalizăm acum. Suntem în relații foarte bune, vorbim des la telefon, Sienna  fiind  cu  mine  în București, așa că este normal să comunice cu tatăl ei. Iar eu sunt mereu acolo. În plus, el este cel care o răsfață mai mult pe Sienna, iar eu sunt părintele care trebuie să rămână mai rațional, așa că și aici avem destule discuții.

” , a declarat Andreea Antonescu pentru Viva.ro.

Andreea Antonescu, dezvăluiri din copilărie

Andreea Antonescu, jumătatea brunetă a trupei Andre, a vorbit despre copilărie, succes şi sacrificii. Andreea Antonescu şi Andreea Bălan au cunoscut faima la o vârstă fragedă, copilăria lor identificându-se cu succesul.

Eu mi-am dorit să ajung aici, nu vedeam altceva în afară de muzică. (…) Drumul spre celebritate a fost unul greu şi anevoios. (…) Am fost persoana care a ales varianta mai grea a drumului pentru că am considerat că întotdeauna nişte paşi mici vor deveni siguri şi atunci voi construi o carieră în adevăratul sens al cuvântului’‘ – a dezvăluit artista pentru Agerpres.

Ea îşi aminteşte de momentul în care a decis ce va face în viaţă. „Când aveam trei ani aveam un pick-up cu viniluri şi ascultam Angela Similea şi Mirabela Dauer şi eram absolut înnebunită după muzică. Deci, era o chestie a mea, nu eram copilul împins de părinţi.

Ulterior, am participat în festivaluri în jurii şi am putut face diferenţa între un copil care îşi doreşte să fie acolo şi un copil care practic încearcă să ducă la capăt visul părintelui căruia nu i s-a împlinit vreodată visul de a deveni artist. Eu mi-am dorit să ajung aici, nu vedeam altceva în afară de muzică.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, prima reacţie după ce a fost fotografiată la mare, în tandreţuri cu un bărbat: „O să mai fim surprinşi împreună”

Cu toate că am avut piedici din partea tatălui meu în prima fază, el fiind inginer nu ne înţelegea pe mine şi mama, care mama fiind învăţătoare mă ‘fura’ de la şcoală, de la doamna învăţătoare, şi mergeam la concerte, totul fără să ştie tata, până în momentul în care şi tata a fost convins de acest talent al meu, de toată această îndârjire a mea şi a mamei de a încerca o carieră în muzică.

Bineînţeles, că la început nu s-a gândit nimeni că se va ajunge aici, dar eu, ca şi copil, am sperat de mică să-mi transform acest vis în realitate şi cred că am reuşit”, afirmă Andreea Antonescu.