Andreea Antonescu, prima reacţie după ce a fost fotografiată la mare, în tandreţuri cu un bărbat: „O să mai fim surprinşi împreună”

Andreea Antonescu nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste. Căsnicia sa nu a durat toată viaţa, aşa cum se aştepta, şi s-a întors din America, acolo unde locuia cu soţul şi fiica lor. Vedeta a trăit o poveste de dragoste controversată cu Ştefan Manolache, care, se pare că nici aceasta nu a avut un final fericit şi s-au despărţit.

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 15:26
Andreea Antonescu, prima reacţie după ce a fost fotografiată la mare, în tandreţuri cu un bărbat: „O să mai fim surprinşi împreună”

În ultima vreme, Andreea Antonescu i-a fost alături colegei sale de trupă, Andreea Bălan şi a susţinut-o în toată această perioadă grea. Recent, jumătatea brunetă a trupei Andre, a fost surprinsă, la mare, însoțită de un bărbat, iar ipostazele în care au fost fotografiați cei doi lăsau să se înțeleagă că între ei este mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Cum weekendul  trecut am fost surprinși pe plaja din Vama Veche, am zis să răspund la marea întrebare care a apărut zilele acestea: Dragoș este sau nu actualul iubit al Andreei Antonescu?

Dragoș îmi este un foarte bun prieten cu care, în acest moment, lucrez la un vlog pe care urmează să-l lansez, proiect care vă va dezvălui și o altă latură a mea.

Pe Dragoș l-am cunoscut în urmă cu ceva timp și am descoperit că avem pasiuni comune: fotografia, sporturile extreme, sailing-ul, dar și cea mai mea mare plăcere vinovată a mea, motoarele!!! Așa că, cel mai probabil, o să mai fim surprinși din când în când împreună, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.ro.

Cum s-a descurcat Andreea Antonescu în plină pandemie de coronavirus

Toată lumea se întreabă cum reuşesc vedetele să se descurce în această perioadă de izolare, ele fiind obişnuite cu o viaţă agitată. Andreea Antonescu a povestit ce a făcut în izolare şi care a fost cea mai mare provocare.

În București sunt izolată de cinci săptămâni dar am mai stat și în Galați aproximativ o săptămână. Deci de aproximativ o lună și jumătate am pus stop tuturor activitațiilor și stau cuminte acasă.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, despre divorţul de soţul ei, Traian: „Procesul va merge în instanţă”

Cea mai mare provocare a fost să stau singură izolată două săptămani în Bucuresti. Sienna fiind in Galați cu mama. În cele doua săptămani am avut timp să fiu eu cu mine, să mă ascult, să mă înțeleg, să-mi fac ordine în gânduri și în sentimente.

Îmi este foarte dor de prieteni, de ieșirile în parc cu Sienna și bineînțeles de concerte! Îmi este dor de oamenii care îmi ascultă muzica și care îmi oferă o energie extraordinară la fiecare concert. Cu această ocazie este pentru prima dată când fac sport, după nouă ani. O ora de sport absolut în fiecare zi. Mi-am descărcat o aplicație care mă ajută să lucrez.

Fără doar și poate este o încercare spirituală. Mă străduiesc să văd partea bună a lucrurilor care se întâmplă acum. Îmi doresc să mă descopăr mai mult și să mă cunosc mai bine pentru a fi mai fericită și mai bună atat pentru mine cat si pentru cei din jurul meu„, a declarat Andreea Antonescu pentru Viva.ro.