George Burcea o face PRAF pe Andreea Antonescu: „Este răutăcioasă şi rău intenţionată. Nu-mi doresc niciun fel de relaţie cu ea”

George Burcea a făcut declaraţii despre Andreea Antonescu, dar şi despre Paul Diaconescu, după ce a fost eliminat din Ferma. Actorul nu are niciun fel de relaţie cu fosta jumătate a trupei Andre şi nici nu îşi doreşte acest lucru.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 16:05
George Burcea o face PRAF pe Andreea Antonescu: „Este răutăcioasă şi rău intenţionată. Nu-mi doresc niciun fel de relaţie cu ea”

Nu am nici o relație și nici nu-mi doresc acest lucru. Încerc mereu să mă detașez de oamenii răutăcioși și rău intenționați. Dacă va fi să mai lucrăm împreună la ceva proiecte, voi trata totul profesional și nimic mai mult„, a declarat George Burcea pentru Click.ro.

Vizavi de prietenul lui, Paul Diaconescu, Burcea a mărturisit că nu îi poartă pică, dar îi pare rău că nu a putut să vadă care a fost, de fapt, planul său în concurs.

Ce pot să-i fac lui Paulică? Pot să-i iau răutatea cu care a tratat jocul? Pot să-i demonstrez că de fapt planul meu a fost altul, dar nu s-a văzut la tv? Nu. Așa că am preferat să trec peste, să nu țin ură și să lucrăm cu drag și spor oricând este nevoie de noi ca grup„, a mai spus artistul pentru aceeaşi sursă.

Viviana Sposub, dezvăluiri despre relaţia cu George Burcea. Vedeta spune tot: „Acum este colegul meu de apartament” 

Viviana suferă după plecarea lui George Burcea de la Fermă

După ce a pierdut primul duel de fermier şef, care s-a dovedit a fi cu eliminare, Viviana s-a văzut nevoită să accepte o decizie grea: George a plecat acasă din cauza problemelor de sănătate, iar ea continuă lupta spre marele premiu.

În prima zi fără iubitul ei în Fermă, Viviana a declarat că are nevoie de puțin timp pentru a-și reveni din șoc:Am dormit pe paie în amintirea lui George”.

Conflictele şi-au făcut din nou apariţia, iar Gabriel Toader a fost în centrul atenției. Muncitor și dornic să demonstreze că-și merită locul în competiție, acesta a încercat să sublinieze faptul că Elena, cealaltă servitoare a săptămânii, nu-și face deloc treaba și profită de ajutorul celorlalți colegi.