Andreea Antonescu şi Traian Spak, la un pas să încheie divorţul din America: Mă duc acum!

Andreea Antonescu a avut o perioadă plină de proiecte, însă artista va trebui să se întoarcă în Statele Unite în perioada următoare, acolo unde este şi fiica sa.

04 sept. 2021, 17:59
Andreea Antonescu şi Traian Spak, la un pas să încheie divorţul din America: Mă duc acum!
Andreea Antonescu, dezvăluiri de la Survivor

Andreea Antonescu şi Traian Spak, la un pas să încheie divorţul. Vedeta trebuia să plece în luna august, dar a amânat pentru luna în curs, însă nici acum nu este nimic sigur. Biletele nu au fost luate,  dar caută soluții pentru a ajunge în State cât mai repede.

Andreea Antonescu şi Traian Spak, la un pas să încheie divorţul din America: Mă duc acum!

Ar putea finaliza atunci și divorțul de Traian Spak, cei doi fiind separați de aproape doi ani. Andreea Antonescu nu a mai ajuns în Statele Unite la mijlocul lui august, așa cum își făcuse, inițial, planurile.

Mama ei și Sienna s-au ”mutat” însă pe tărâmul ”tuturor posibilităților”, acolo unde fetița este zilnic răsfățată de tatăl ei, Traian. Și unde o așteaptă și pe Andreea, pentru a petrece măcar câteva zile împreună în SUA. Cântăreața vrea să ajungă, dar nimic nu e bătut în cuie.

Chiar Andreea avea să facă unele dezvăluiri, în legătură și cu divorțul de Traian Spak, pe care cei doi îl tergiversează din cauza distanțelor: ea în România, el în Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi: Andreea Antonescu l-a făcut praf pe George Burcea. Motivul pentru care Andreea Bălan a divorţat: „Noi nu suntem prietene la cataramă”
”Nu am mai ajuns în America, vreau să mă duc acum, la mijlocul lui septembrie. Nu am biletul de avion cumpărat, adică nu e sută la sută, e clar, dar aș vrea să plec. Doar că am foarte multă treabă, nu știu… Concerte, filmări, lansez piese… Am avut Splash, filmare la Pro TV, concerte… Și nici să merg acolo pentru o săptămână, că patru zile e doar drumul dus-întors”, a mărturisit Andreea.

Artista și Traian Spak ar rezolva și problema divorțului tot atunci. ”Ele sunt acolo în continuare, mama și Sienna. E normal să stea și cu tatăl ei. Cu Traian sunt în relații foarte bune. Mi-aș dori să-mi eliberez programul, să ajung acolo, Sienna să mai rămână puțin, să fim cu toții. Divorțul? Păi, când voi ajunge eu acolo sau când ajunge Traian aici”, a mai spus Andreea Antonescu.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, cea mai provocatoare mămică de la o petrecere privată. Vedeta a dansat lasciv: „Se ține bine, bravo ei!”
 


loading...