Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România: „Sunt uşor tristă”

Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor România, după ce a primit cele mai multe voturi de nominalizare. Parcursul artistei a fost unul scurt în Republica Dominicană, fiind printre ultimii concurenţi care au intrat în competiţie.

22 mart. 2021, 17:26
Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România: „Sunt uşor tristă”
Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România

Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România.„Mă simt foarte bine, s-a încheiat aici, s-a încheiat. Consider că am mai pus o temelie, femeia care am devenit. Pe de o parte sunt ușor tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar mă simt bine pentru că îmi este enorm de dor de fetița mea și atunci cam de asta este vorba. Nu aș putea purta pică pe cineva”, a declarat Andreea Antonescu după eliminarea de la Survivor România.

Citeşte şi: Survivor România 2021: „Colegii spun că Andreea Antonescu e Alexandra Stan doi”

Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România

Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare.

Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show”, a mai spus vedeta, potrivit Wowbiz.

Boala de care suferă Andreea Antonescu

Andreea Antonescu s-a alăturat faimoșilor la ”Survivor România”, însă nimeni nu știe de ce boala a suferit celebra artist încă de la vârsta de un an și opt luni.

Mama artistei a dezvăluit faptul că Andreea a avut probleme de sănătate de la vârsta de 1 an și opt luni, iar această afecțiune a traumatizat-o pe cântăreață și i-a răpit bucuria de a avea o copilărie normală.

Andreea Antonescu nu a putut să se joace cu restul copiilor și nici să facă sport. În ciuda acestui fapt, mama cântăreței susține că este mândră de evoluția sa în cadrul emisiunii Survivor.

Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii.

Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar. Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă și luptătoare’, a povestit mama Andreea Antonescu la Teo Show.