Andreea Antonescu, sfâşiată de durere. Ce s-a întâmplat cu fiica cea mare a vedetei: „Mi-au dat lacrimile”

Andreea Antonescu s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi extrem de transparentă în ceea ce privește viața personală. Aceasta a făcut dezvăluiri extrem de emoționante cu privire la fiica ei cea mare, Sienna.

13 apr. 2023, 16:47
Andreea Antonescu, sfâşiată de durere. Ce s-a întâmplat cu fiica cea mare a vedetei: „Mi-au dat lacrimile”

Andreea Antonescu este una dintre figurile cele mai longevive din showbiz-ul românesc, care a reușit încă de la primele apariții să își atragă un număr extrem de mare de fani care să fie alături de ea la orice pas. Cântăreața are o carismă uimitoate și o sinceritate debordantă, care au ajutat-o să intre foarte ușor sub piele publicului.

Citește și: Victor Vrînceanu, prima reacţie după despărţirea de Andreea Antonescu. De ce s-a produs, de fapt, ruptura: „Au existat nemulțumiri de ambele părți. Ea este vedetă, are alt statut decât am eu”

Un atfel de moment de sinceritate și transparență totală a avut și de curând, ocazie cu care a făcut o serie de declarații despre fiica ei cea mare Sienna și tipul de relație care există între cele două. Sienna este deja adolescentă, însă în prezent se află la foarte mare distanță de mama ei. Aceasta studiază în Statele Unite ale Americii, iar Andreea Antonescu este sfâșiată de dorul constant. Mai mult, cântăreața a mărturisit că, ultima oara când au vorbit la telefon, nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Cu toate acestea, vedeta încearcă să se țină tare pe poziții și să fie puternică, deoarece realizează că acest sacrificiu este extrem de important pentru viitorul fiicei ei.

„Sienna este, în continuare, la școală, în State. Nu vrei să știi cum este dorul de ea! Ultima oară când am vorbit mi-au dat lacrimile. Este foarte greu, dar sunt momente, în viață, în care trebuie să alegi cu mintea sau cu sufletul, iar de cele mai multe ori am considerat că trebuie să aleg cu mintea. Trebuie să îi fie bine ei! Iubesc România, dar Statele Unite ale Americii îți oferă foarte multe șanse și posibilități, și, atunci, atât timp cât ea cochetează cu ideea, de ce să nu îi acord această șansă?”, a declarat Andreea Antonescu pentru Playtech.

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu tatăl Siennei

Andreea Antonescu a dezvăluit recent cum se înțelege în prezent cu Traian Spak, tatăl fiicei ei. Cântăreața susține că între ei doi este o relație foarte strânsă de prietenie și că acesta este mereu alături de ea, atât în momentele bune, cât și în momentele grele.

”Traian îmi este în continuare unul dintre cei mai buni prieteni, se bucură pentru reușitele mele, e trist dacă am momente mai grele, dar mă susține mereu”, a spus  Andreea Antonescu, conform  Viva.

Citește și: Cine este bărbatul alături de care Andreea Antonescu își petrece timpul după despărțirea bruscă de tatăl mezinei sale