Victor Vrînceanu, prima reacţie după despărţirea de Andreea Antonescu. De ce s-a produs, de fapt, ruptura: „Au existat nemulțumiri de ambele părți. Ea este vedetă, are alt statut decât am eu”

La trei săptămâni de la momentul în care Andreea Antonescu anunţa că relaţia dintre ea şi tatăl mezinei Venice Victoria a ajuns la final, Victor Vrînceanu a avut prima reacţie pe acest subiect. Fostul jurnalist sportiv confirmă faptul că despărţirea s-a produs ca urmare a nepotrivirii de caracter şi subliniază faptul că au rămas în relaţii bune şi îşi împart timpul petrecut cu micuţa.

01 apr. 2023, 18:51

Un an a durat povestea de iubire dintre Andreea Antonescu şi Victor Vrînceanu. Suficient cât să-şi facă apariţia şi un bebeluş. Cântăreaţa a fost cea care a făcut publică relaţia lor la scurt timp după ce a aflat că este însărcinată. Artista și fostul jurnalist s-au cunoscut în perioada pandemiei, dar au reuşit să fie foarte discreţi cu relația lor. Tot Andreea a fost cea care a anunţat şi faptul că nu mai formează un cuplu cu tatăl micuţei Venice Victoria.

La distanţă de trei săptămâni de la momentul anunţului, Victor Vrînceanu a vorbit, într-un interviu pentru cancan.ro despre motivele separării. Totodată, fostul iubit al Andreei a explicat cum se implică în creșterea bebeluşei.

Decizia despărţirii, luată în urma unei „discuţii mature”

Victor Vrînceanu spune că despărţirea lor s-a produs din dorinţa amândurora, în urma unei discuţii la capătul căreia au ajuns la concluzia că nu se potrivesc.

Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte„, a declarat fostul jurnalist.

Citeste si Andreea Antonescu a dezvăluit motivul despărțirii de Victor Vrânceanu: „Nu a fost o întâmplare sau o greșeală”

Vrînceanu spune că nu a ştiut nimic despre faptul că Andreea intenţionează să anunţe despărţirea printr-o postare pe Instagram, dar că acest lucru nu-l deranjează pentru că i se pare firesc ca un artist să fie deschis faţă de fani.

Dacă așa a simțit ea să facă…Eu nu sunt genul care să postez în social media tot ce fac, pas cu pas. Și când am mai apărut prin diverse story-uri, erau reposturi de pe contul ei. Ea este vedetă, are o comunitate mare de urmăritori, iar statutul său este cu totul altul. Înțeleg asta. Eu nu am de ce să fac astfel de lucruri. Meseria mea este una, meseria ei este alta. Și implică poate să facă și astfel de postări ce țin chiar și de momente foarte intime. Meseria mea de ziarist nu are legătură cu prezentarea vieții mele personale în spațiul public„, a completat Victor Vrînceanu.

Victor Vrînceanu stă cu fetiţa doar două weekenduri pe lună

Poate cel mai durerors aspect al despărţirii celor doi este faptul că Victor nu-şi va mai putea petrece prea mult timp cu micuţa Venice Victoria, care are abia trei luni. El i-a propus Andreei să aibă fiecare grijă de micuţă în proporţii egale, dar artista nu a fost de acord. I-a spus, însă, că o poate vizita pe micuţă ori de câte ori doreşte şi a fost de acord cu propunerea jurnalistului, de a o lua la el două weekenduri pe lună.

Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat.

Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea„, adaugă Victor Vrînceanu.

Cum a fost ales numele micuţei Venice Victoria

Povestea numelui bebeluşei celor doi este mai mult decât interesantă. Ideea a fost ca micuţa să poarte numele unuia dintre părinţi.

Eu i-am propus Andreei în felul următor: dacă va fi băiat, să îl cheme Andrei-Victor. Dacă va fi fată, să o cheme Victoria-Andreea. Încă de când eram copil am visat că primul meu născut să îmi poarte numele. Mai mult, m-am gândit să îi oferim copilului nostru câte un cadou de la fiecare părinte pe care să îl aibă toată viața – numele. Așa că am ales Victoria și a rămas că se mai gândește Andreea la numele pe care să i-l dăruiască ea.

Citeste si Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu. Vedeta i-a dezvăluit abia acum numele: „Așa se numește bebelina”

A fost încântată, mi-a zis ca așa a chemat-o și pe o persoană dragă din familia ei, dar că numele Andreea nu îi place și că ar vrea să căutăm altul. I-a plăcut ideea să aibă aceleași inițiale, pentru că ea este AA, fiica ei cea mare, Sienna, este SS…iar numele meu complet este Victor-Vadim Vrînceanu, deci am trei V-uri. Andreea s-a gândit inițial să rămână doar Victoria Vrînceanu, dar ne-am decis până la urmă să îi punem și al doilea prenume, tot ceva care să înceapă cu V. Să fie ca tati, cu trei inițiale de V. 

Eu i-am spus Andreei că o las pe ea să decidă aici pentru că așa i-am propus inițial. Să primească micuța câte un nume de la fiecare părinte.

Eu tot încercam cu Valentina, Vera, Veronica, Andreea, nu și nu. A spus că i se pare special Venice. I-a venit din senin cumva și mi-a zis că s-a hotărât, gata! Și, uite așa, a rămas și acum e trecută și în certificatul de naștere, Victoria-Venice Vrînceanu. VVV!„, a dezvăluit Victor Vrînceanu povestea numelui micuţei Venice Victoria.