Andreea Antonescu, în același pat cu Puya, la America Express: „Moare Melinda! O să te bântuie!”

Andreea Antonescu și Puya au dormit împreună, în același pat, la America Express! Solista trupei Andre a fost obligată să accepte provocarea din reality show-ul filmat în Columbia, iar Andreea Bălan s-a amuzat copios când a aflat această veste.

27 feb. 2023, 17:36
Andreea Antonescu, în același pat cu Puya, la America Express: „Moare Melinda! O să te bântuie!”

Schimbări neașteptate la America Express. Ediția cu numărul 25 a emisiunii de la Antena 1 a venit cu o probă complicată pentru toți concurenții. Aceștia au fost obligați să și își schimbe coechipierii și să formeze perechi noi.

Citiți și: Andreea Bălan, adevărul despre momentul de la America Express tăiat la montaj: „Puya chiar s-a îmbătat și dacă era să plecăm…”

Andreea Antonescu și Puya, cel mai neașteptat cuplu de la America Express

Prima etapă din Columbia a reality show-ului America Express a fost începută cu dreptul de frații Gavril, care au câștigat jocul de amuletă și Joker, o victorie îndelung așteptată.

Partea a doua a ediției a venit cu o răsturnare de situație care a condimentat competiția: concurenții și-au schimbat partenerii! Astfel, noile echipe dezvăluite în ediția de aseară a reality show-ului sunt: Jean Gavril și Andreea Bălan, Dinu Gavril și Bie, Andreea Antonescu și Puya, Melinda și Nelu Cortea, Cătălin Bordea și Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu și Mikey, potrivit a1.ro

Dintre toate cuplurile, cea mai surprinzătoare echipă este cea formată din Andreea Antonescu și Puya. Celebrul rapper a fost nevoit să doarmă cu Andreea Antonescu în același pat și să se despartă, pentru o noapte, de soția lui, Melinda.

Când a auzit această veste, Andreea Bălan s-a amuzat copios. „Moare Melinda! Melinda o să te bântuie. O să dormi cu Puya!”, a spus prietena ei.

Nici soția lui Puya nu va duce lipsă de partener nou. Ea va face echipă cu Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea.

După ce s-au liniștit și s-au odihnit puțin, fiecare a trebuit să scris o scrisoare pentru partenerul lor.

„Știi cum e, rău cu rău, dar mai rău fără rău”, a mărturisit Puya.

Citiți și: Puya și Melinda au câștigat America Express? Detaliul care i-a dat de gol