Andreea Bălan, adevărul despre momentul de la America Express tăiat la montaj: „Puya chiar s-a îmbătat și dacă era să plecăm…”

Andreea Bălan a povestit, în cadrul podcastului "Podcastito" prezentat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre întâmplările trăite la America Express tăiate la montaj, care nu ajung să fie văzute de telespectatori.

23 feb. 2023, 12:36
Andreea Bălan, adevărul despre momentul de la America Express tăiat la montaj: „Puya chiar s-a îmbătat și dacă era să plecăm…”
Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, în pericol la America Express. "Să mă ferească Dumnezeu să mai bag în gură aşa ceva!"

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au plecat în cursa America Express cu cinci bagaje și multă determinare să rămână cât mai mult timp în competiție. „Eu eram foarte odihnită! Am luat o pastilă în avion și am dormit tot drumul. Eram pregătită în orice moment să înceapă competiția. Bagajul cu numărul cinci a fost pregătit de Andreea pentru că ne-am gandit că începe cursa și să avem tot pregătit. Nu a fost așa și a trebuit să le cărăm și cu ajutorul vostru (n.r. Bordea și Cortea), dar și cu ajutorul bărbaților din Mexic”, a povestit Andreea Bălan.

Citește și Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023. S-a aflat câți bani primesc concurenții pe săptămână

Andreea Bălan a povestit și ce s-a întâmplat la prima petrecere dinainte începereii competiției America Express.

„Am văzut că ei ne cazează și nu pentru o noapte, ci pentru două. Nu înțelegeam de ce, pentru că eu credeam că gata, va începe în orice moment. Noi ne demachiam, ne făceam duș și apoi ne machiam la loc și dormeam îmbrăcate și pregătite. Apoi am văzut că am fost chemați și mare party ce era în curte. Mi-am dat seama că nu începem. Toată lumea s-a distrat, a dansat, a băut și a mâncat. Puya chiar s-a îmbătat și dacă era să plecăm atunci în cursă mă bucuram că rămânea în urmă. Eu am stat și nebăută, de frică, mă gândeam că e o capcană”, a mai spus Andreea Bălan la „Podcastito”.

Citește și Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”

Pe tot parcursul competiției, Puya a preferat să bea câte o bere în loc să mănânce. „Ne-a întrebat ce vrem să mâncăm și eu am ales două beri”, a dezvăluit el.