Puya și Melinda au câștigat America Express? Detaliul care i-a dat de gol

Puya și Melinda au câștigat America Express? Artistul și soția sa fac echipă în realy show-ul de la Antena 1. Cei doi au ajuns în fața unui moment decisiv în competiția desfățurată în Mexic, Guatemala și Columbia, în timp ce lucrurile avansează surprinzător pentru ei, în România.

21 feb. 2023, 16:35
Puya și Melinda au câștigat America Express? Detaliul care i-a dat de gol
Puya și Melinda au câștigat America Express?

Puya și Melinda au câștigat America Express? În cursa pentru eliminare, trei echipe au pornit la drum, încercând fiecare să-și păstreze locul în competiție. Cântărețul și soția lui au fost penalizați cu 20 de minute, deoarece au refuzat categoric să mănânce „ciudațenii”. Efectul penalizării a fost dramatic, iar cei doi au ajuns ultimii la finalul etapei, unde Irina Fodor îi aștepta cu dragonul care urma să indice dacă vor rămâne sau nu în cursă.

Cei doi concurenți au așteptat cu sufletul la gură răspunsul de la „Țuca”: când a fost deschis cufărul s-a dovedit că înăuntru îi aștepta un dragon verde, ca atare, cei doi au rămas în continuare în cursă.

Puya și Melinda au câștigat America Express?

Puya și Melinda și-au ridicat o casă superbă, în cartierul copilăriei artistului, locul unde acesta se simte cel mai împlinit. Mai mult, potrivit informațiilor din presă, casa a fost construită în timp record, semn că banii necesari nu au fost deloc o problemă. Amintim că marele premiu America Express este de 30.000 de euro.

Citește și: Puya reacţionează după ce fost prins drogat la volan. „Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română”

Puya și Melinda au mărturisit că au decis să meargă la America Express că convinși că nu va fi așa de greu. La fața locului au constatat că s-au înșelat. „E mult mai greu decât ne aşteptam!  Chiar şi faptul că schimbi atâtea locuri şi atâţia oameni într-o singură zi te zăpăceşte. Mă simt ca un omuleţ dintr-un joc pe computer. Dar, în acelaşi timp, faptul că vezi atâtea locuri noi face parte din frumuseţea acestei experienţe…

Cam 70% din locurile pe care le-am văzut sunt superbe – şi ca arhitectură. Străzile arată într-un anumit fel, parcă sunt oprite în timp, zici că acum au plecat conchistadorii de-acolo. Plus că oamenii sunt foarte de treabă. Nu mă aşteptam să fie aşa”, a declarat artistul.

Şi eu am crezut că e mai uşor. Când priveam emisiunea la televizor, uneori mai comentam despre cei care nu se descurcau aşa bine. Acum am văzut şi noi cum e, n-o să mai comentez niciodată. E greu, dar e frumos. E o aventură cu mult suspans. Îmi plac misiunile, sunt foarte bine puse la punct… Tot ce se întâmplă este, într-adevăr, o experienţă în care ajungi să faci nişte lucruri pe care nu le-ai face niciodată”, a adăugat Melinda.