Andreea Antonescu nu l-a tolerat niciodată pe George Burcea: „Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au rămas prietene bune după ce au făcut parte ani buni din aceeași trupă.

31 ian. 2023, 10:36
Andreea Antonescu nu l-a tolerat niciodată pe George Burcea: „Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct”
Andreea Antonescu, despre legătura dintre ea și George Burcea

Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt prietene de foarte mulți ani. Pe vremea când făceau parte din aceeași trupă, făceau senzație și aveau milioane de fani. Această experiență le-a unit foarte tare, iar acum sunt de nedespărțit.

Chiar dacă au existat și momente tensionate în care s-au certat și nu și-au mai vorbit, au fost mereu acolo una pentru cealaltă. Când una dintre ele a avut parte de probleme, cealaltă a fost lângă pentur a-i oferi sprijinul.

Citește și: Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Producătorii au arătat dovada

Andreea Antonescu a fost lângă prietena ei în cele mai grele clipe din viața sa, mai exact divorțul de George Burcea. Pentru că și ea a trecut printr-o situația asemănătoare, a înțeles foarte bine ce se petrece.  La un moment dat, George Burcea a transmis un mesaj public către ea, pe Facebook, referitor la episodul în care Andreea Antonescu a sunat la 112 pentru că era agresată de iubitul ei.

„Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi… dar totuși… Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV să sunt sfinți, dar în viața reală…

Sunt așa cum îi vedeți aici… Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, a fost postarea lui George Burcea pe Facebook, în 2020.

Citește și: Ce pretenții are Andreea Bălan de la viitorul iubit: „Anunț dinainte să se știe. N-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama”

Andreea nu a fost deloc de acord cu gestul actorului și a reacționat rapid. Ea a ținut să sublinieze că orice s-ar întâmpla, va fi mereu de partea Andreei Bălan.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam”, a spus Andreea, conform playtech.ro.

Cele două fac acum echipă în concursul „America Express – Drumul Aurului” și par de neînvins. Multă lume spune că acestea vor ajunge până în finală.