Ce pretenții are Andreea Bălan de la viitorul iubit: „Anunț dinainte să se știe. N-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama”

Andreea Bălan locuiește de ceva vreme cu mama ei și spune că nu ar putea să mai stea vreodată fără ea, deoarece o ajută foarte mult.

21 ian. 2023, 21:50
Ce pretenții are Andreea Bălan de la viitorul iubit: „Anunț dinainte să se știe. N-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama”
Andreea Bălan are o relație specială cu mama ei

Andreea Bălan participă în calitate de concurent la emisiunea „America Express – Drumul Aurului”. Cele două fiice ale sale, Ella și Clara, au rămas acasă în grija bunicii. Cântăreața și-a avertizat posibilul viitor iubitcă mama ei va locui cu aceștia orice s-ar întâmpla.

Citește și: Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, în pericol la America Express. „Să mă ferească Dumnezeu să mai bag în gură aşa ceva!” FOTO

Doamna Valeria, așa cum o cheamă pe mama artistei, este cea care are grijă de casă și de copii când ea este plecată la evenimente sau filmări. Chiar și atunci când pleacă în vacanță, mama sa este nelipsită. Fetițele o iubesc nespus pe bunica lor și nu ar putea sta fără ea.

„Mama are grijă de trei fete și e o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine. Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama, adică anunț dinainte să se știe. Mama face parte din mine!”, a declarat Andreea Bălan pentru cancan.ro.

Citește și: Andreea Bălan, revoltată de pensia alimentară pe care o primește de la George Burcea: „Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei”

Cântăreața spune că nu ar avea o problemă să locuiască în aceeași casă cu mama ei și cu soacra.

„Petrecerea mamelor! E extraordinar că sunt cu mama, e foarte bine, fetele o iubesc foarte mult și fără ea nu aș putea să fiu aici sau să plec la concerte, să fac activitatea pe care o am, să fac bani ca să cresc copiii”, a adăugat ea.