Carmen Simionescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu sora ei: ”Voi fi nașa copilului și sunt onorată”

Carmen Simionescu este în culmea fericirii. Artista a anunțat că va fi nașa fetiței surorii sale Adriana, care urmează să nască în curând.

13 mart. 2023, 17:57
Carmen Simionescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu sora ei: ”Voi fi nașa copilului și sunt onorată”
Carmen Simionescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu sora ei

Carmen Simionescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu sora ei. Fiica cea mare a lui Adrian Minune a dezvăluit că este onorată și emoționantă că sora sa mai mică a ales-o să îi boteze primul copil.

Citește și Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, concediu de coşmar alături de soţul său: „A fost vacanţa cea mai naşpa”

Carmen Simionescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu sora ei

Mai mult, Carmen a mărturisit că nu îi vine să creadă că sora sa mai mică cu care are o relație foarte specială va deveni mamă.

„Mai are puțin și naște. Suntem emoționați cu toții pentru că încă nu accept ideea, nu știu, creierul meu nu acceptă ideea că sora mea mai mică are bebe și suntem alături de ea cu tot ce putem. Da, eu voi fi nașa copilului și sunt onorată să fac chestia asta și o fac cu tot sufletul pentru că e vorba de sora mea pe care o iubesc cel mai mult”, a declarat Carmen Simionescu, pentru Antena Stars.

Chiar dacă iubește enorm de mult copii, Carmen Simionescu a mărturisit că nu se grăbește să aducă pe lume un al doilea copil pentru că programul său este destul de încărcat și nu i-ar fi ușor să se ocupe de doi pitici deodată.

„Toată lumea mă întreabă asta, nu știu ce e cu întrebarea asta. Când vă căsătoriți toată lumea zice să faceți un copil, după ce îl faceți pe primul zice toată lumea ”Hai să îl faceți și pe al doilea”. Stați puțin, lăsați-mă puțin să respir și eu. Mi-ar fi greu cu doi, că îmi doresc din tot sufletul să nu fac un copil și să i-l las mamei, îmi doresc să fiu acolo pentru ei”, a mai spus Carmen Simionescu.

Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui, Adriana, este gravidă

Adriana, fiica mijlocie a lui Adrian Minune urmează să devină mămică, iar modul în care și-a anunțat familia e un pic amuzant, însă pentru ea, la acea vreme, nu a fost deloc aşa. Şi asta pentru că părinţii ei nu au crezut-o, au susţinut că testul de sarcină este al surorii sale, Karmen.

„I-am zis mamei ‘Ține și tu testul ăsta’, la care ea ‘Ce?’ S-a uitat și a zis că o păcălesc, că e copilul lui Karmen. Ce sens avea să zică treaba asta, am rămas așa… Pe bune? Serios? Le-am jurat că e al meu. Nu m-au crezut din prima.

Ei sunt obișnuiți ca eu să fiu copilul ăla nebun, rebela familiei. Eu plec când vreau, vin când vreau, eu fac ce vreau. Fiind copilul mijlociu… Adi e cel mai răsfățat, pentru că e cel mai mic. Karmen e cea mai mare, înainte era ea prima, pe ea o ducem, ei îi facem. Acum ea e doamna familiei, copil, Sofi, primul nepot. Ei erau obișnuiți cu mine cu plecările, petrecerile, altceva.

Îți dai seama, când au văzut testul nu m-au crezut pe bune. Eram toți în aceeași casă. Eu așa am aflat, am avut pur și simplu o presimțire ciudată. Nu am văzut niciun fel de semn, nici fizic, nici pofte, nici greață, doar presimțirea.

Am fost, am luat testul și a fost să fie. Pur și simplu a fost o chestie de moment. Am văzut două linii, m-am înverzit, m-am îngălbenit. Toată familia mea era în casă când am aflat și a trebuit să le spun, nu am putut să țin secret„, a declarat Adriana Simionescu, pentru Wowbiz.ro.

Citește și Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune a publicat prima poză cu chipul bebelușului nenăscut