Anca Neacșu, decizie radicală după divorţ. Vedeta a fost căsătorită cu un turc timp de 10 ani

Anca Neacşu, fosta componentă a trupei ASIA, a luat o decizie radicală după 10 ani de căsnicie cu Serkan Yaman, chiar dacă procesul de divorț nu s-a încheiat. Cântăreața a anunţat că nu își mai dorește sub nicio formă să se căsătorească din nou și că se simte mult mai bine singură.

13 mart. 2023, 18:59
Anca Neacșu, decizie radicală după divorţ. Vedeta a fost căsătorită cu un turc timp de 10 ani
Anca Neacșu, decizie radicală după divorţ. Vedeta a fost căsătorită cu un turc timp de 10 ani

Anca Neacșu, decizie radicală după divorţ. Deși actele de divorț au fost depuse în septembrie 2022, procesul durează, iar artista a izbucnit la un moment dat în lacrimi, mărturisind că a făcut multe sacrificii și că părinții sunt cei care suferă. Întrebată dacă se mai gândește să se căsătorească, Anca Neacșu a răspuns că nu mai dorește acest lucru și că preferă să fie singură decât să aibă alături o persoană care nu o înțelege și nu o susține.

Citeşte şi: Scandalul ia amploare. Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae: „Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”

„Nu mai locuim împreună de câteva luni. Am făcut multe sacrificii. Mă gândesc că …. Părinții sunt cei care suferă, eu sunt ok, chiar mi-am revenit. După 2-3 luni, după ce ne-a părut rău și mie și lui, mi-am revenit. Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin. De emoții, de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva”, a spus Anca Neacşu, conform Antena Stars.

Citeşte şi: Un nou divorţ în showbizul românesc. Relaţie destrămată după 10 ani

Cântăreața și Serkan Yaman au decis să se despartă anul trecut, de comun acord. „Nu, nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Nu vreau să mai aud ! Ce, fără bărbat chiar nu se poate?! Nu mă mai întrebați de căsătorii și de astea! Și parcă vezi că într-o zi… mai știi? Și eu înainte auzeam pe cineva divorțat că zicea: băi, dar eu nu mai vreau să aud de căsătorie. Și mă întorceam la el și ziceam: dar, de ce dragă, de ce? Viața merge înainte! Ești tânără, ești frumoasă. Acum însă înțeleg. Nu mă mai întrebați! Poate într-un an-doi, mai vedem ce va fi. Până atunci nu vreau să mai aud!”, a declarat Anca Neacşu.