Scandalul continuă şi după Eurovision. Theodor Andrei iese la atac: ”N-am avut voie să comentez nimic”

Theodor Andrei iese la atac, după toată tevatura care a avut loc în urma prestaţiei sale de la Eurovision. El arată cu degetul către șeful delegației TVR, Mihai Predescu. Ce acuzaţii aduce cântăreţul.

26 mai 2023, 23:46
Scandalul continuă şi după Eurovision. Theodor Andrei iese la atac: ”N-am avut voie să comentez nimic”

Theodor Andrei aduce acuzaţii grave, după ce prestaţia sa la Eurovision a fost criticată. Cântărețul susține că nu a avut voie să comentez nimic. Mai mult, nu a avut voie nici măcar să-și aleagă singur vestimentația.

Citeşte şi Nadia Comăneci, la un nou „10” din viaţa ei! Cum a dansat „Zeiţa de la Montreal”, la 61 de ani

„După tot cumulul de idei pe care le-am dezbătut împreună, conducerea a ridicat în ședință problema că piesa trebuie să fie cântată în variantă acustică la Eurovision.

Eu nu am fost chemat la această ședință, mama a fost chemată. De fiecare dată când se băga cineva pe ideile mele, eu îmi apăram ideile. I-au zis mamei că piesa trebuie să fie cântată acustic.

Abia apoi am fost chemat eu la o discuție, în care am reușit, cu chiu cu vai, să trag ca piesa să fie jumi-juma”, a declarat Theodor Andrei, la podcastul Fără perdea.

Citeşte şi  România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Critici dure pentru pentru Theodor Andrei: „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“

Theodor Andrei a explicat şi faptul că, din punctul lui de vedere, există un „război intern” la TVR.

„Este un război foarte mare între delegațiile care pleacă, între cine a coordonat delegația României într-un față de alt an, oamenii ăștia se războiesc între ei”, a mai spus cântăreţul.

El a precizat că nu a fost însoţit la Eurovision de niciun membru din echipa de marketing a TVR.