Andreea Antonescu l-a făcut praf pe George Burcea. Motivul pentru care Andreea Bălan a divorţat: „Noi nu suntem prietene la cataramă”

Andreea Antonescu a ajuns în Ferma și s-a alăturat echipei orășeni. Nu a fost primită cu prea multă bucurie, după cum chiar ea a spus, iar cel care a părut cel mai deranjat de situație a fost George Burcea.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 06:19
Andreea Antonescu l-a făcut praf pe George Burcea. Motivul pentru care Andreea Bălan a divorţat: „Noi nu suntem prietene la cataramă”

Andreea Antonescu a ținut să facă dezvăluiri imediat după ce a ajuns în Ferma, explicând situația lui George Burcea și a Andreei Bălan, din punctul ei de vedere.

Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.

Mi-am dat seama că oamenii nu s-au bucurat că am venit acolo. Nu prea s-a bucurat nimeni că am venit eu şi nu-mi dau seama de ce. Am intrat plină de zâmbet, pentru că eu chiar mi-am dorit să fiu acolo şi apoi s-a văzut clar că mi s-a şters puţin zâmbetul„, a declarat Andreea Antonescu.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

Ce relaţie au Andreea Antonescu şi George Burcea

Vedeta va trebui să conveţuiască cu George Burcea, care se află în plin proces de divorț de prietena ei, Andreea Bălan. 

Cântăreaţa ştia de această situaţie, însă a mărturisit că nu va exista nicio relaţie de prietenie între ei, deoarece ea nu poate decât să fie de partea Andreei Bălan. Va păstra o relație de colegialitate cu George Burcea și nu va ezita să-i ceară ajutorul la Ferma, în cazul în care situația o va cere.

Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam.

În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie, a spus Andreea Antonescu pentru Click!.