Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale: ”Am discernământul să fac alegerile cele mai bune”

Andreea Bălan a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale, după divorțul de George Burcea.

03 ian. 2023, 19:39
Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale: ”Am discernământul să fac alegerile cele mai bune”

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale. Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în anul 2019, la scurt timp după nuntă, însă procesul de divorț s-a finalizat în anul 2022.

Citește și Andreea Bălan a renunțat la inhibiții și și-a scos bustul la înaintare. Imagini incendiare postate pe internet – FOTO

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale

În tot acest timp, atât George Burcea, cât și Andreea Bălan, s-au luptat pentru custodia celor două fetițe, Ella Maya și Clara Maria. Însă judecătorii au decis ca custodia copiilor să fie una comună.

Recent, Andreea Bălan a dezvăluit care a fost motivul pentru care și-a dorit custodia exclusivă a fetițelor sale după divorț.

„Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare.

Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect”, a declarat Andreea Bălan, pentru Viva.

Acum cele două fetițe locuiesc cu mama lor, iar tatăl le oferă lunar o pensie alimentară. Până să plece în SUA alături de noua sa partenera de viață, Viviana Sposub, George Burcea avea un program de vizită și petrecea foarte mult timp cu fetițele sale.

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate”, a mai spus cântăreața.

Citește și FOTO: Andreea Bălan a întors toate privirile în Parlament: „Ce legi aș da!”. Ce a făcut sexy-cântăreața în instituția lui Ciolacu, Simion și Cîțu