Andreea Bălan a renunțat la inhibiții și și-a scos bustul la înaintare. Imagini incendiare postate pe internet – FOTO

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste de la noi, a renunțat la inhibiții și și-a scos bustul la înaintare. Recent, cântăreața a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care a apare într-o ținută extrem de mulată, cu un decolteu generos, care a stârnit un val de reacții din partea fanilor.

02 ian. 2023, 17:06
Andreea Bălan a renunțat la inhibiții și și-a scos bustul la înaintare. Imagini incendiare postate pe internet – FOTO
Andreea Bălan a renunțat la inhibiții și și-a scos bustul la înaintare.

Andreea Bălan a renunțat la inhibiții și și-a scos bustul la înaintare. Andreea Bălan s-a reinventat și în ultima perioadă și-a uimit fanii cu aparițiile sale extrem de sexy, care au încins imaginația domnilor și au stârnit invidia doamnelor.

Citește și FOTO: Andreea Bălan a întors toate privirile în Parlament: „Ce legi aș da!”. Ce a făcut sexy-cântăreața în instituția lui Ciolacu, Simion și Cîțu

Andreea Bălan a renunțat la inhibiții și și-a scos bustul la înaintare

Dacă până nu de mult artista a obișnuit opinia publică din România cu prezența sa extrem de decentă, acum vedeta a renunțat la inhibiții și și-a scos la înaintare formele de zeiță.

Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare într-o ținută extrem de îndrăzneață cu un decolteu foarte adânc care îi scoate în evidență bustul generos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Postarea sa a stârnit un val de reacții din partea internauților, unii s-au declarat de-a dreptul cuceriți de apariția îndrăzneață a blondinei, alții în schimb, au criticat-o pentru modul în care s-a afișat în ultima vreme, atât în public, cât și pe rețelele de socializare

Mai mult, fanii Andreei Bălan au sesizat imediat faptul că vedeta a trecut prin cabinetul medicului estetician pentru a-și rotunji bustul pe care și l-a afișat cu atâta mândrie în ultima vreme.

În ciuda tuturor criticilor venite din partea fanilor săi, Andreea Bălan a înflorit și pare că se simte extrem de bine în pielea sa. Pe lângă operația de implant mamar la care a optat după ce le-a adus pe lume pe cele două fetițe ale sale, vedeta a decis să își retușeze puțin buzele cu acid hialuronic.

Andreea Bălan, în fustă scurtă în benzinărie

Cântăreața a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, unde arată fanilor că a fost nevoită să se descurce singură cu o problemă pe care a întâmpinat-o la mașină. Blondina a explicat pas cu pas cum procedează pentru a duce la bun final o astfel de procedură tehnică pe care în general domnii o abordează.

Blondina a explicat pas cu pas cum procedează pentru a duce la bun final o astfel de procedură tehnică pe care în general domnii o abordează, și anume de a pune presiune în pneuri. Cum era de așteptat, a stârnit controverse în mediul online.

Dacă unii dintre urmăritori au felicitat-o pentru faptul că este descurcăreață, alții au criticat-o pentru ținuta cu care s-a afișat în benzinărie. „Dacă mă întrebați ce fac, pun presiune la roată. N-am pus în viața mea presiune… motorină știu să pun. Ne descurcăm. Noroc că are un mâner aici, apeși și iese apă. Celălalt trebuie să fie cu aer. Ne aplecăm ca o divă și deșurubăm… Se duce în roată, bănuiesc, nu pe lângă”, a explicat artista spre amuzamentul fanilor.

Citește și Andreea Bălan a flirtat în public cu un bărbat celebru: „Vrei să ne căsătorim?”