FOTO: Andreea Bălan a întors toate privirile în Parlament: „Ce legi aș da!”. Ce a făcut sexy-cântăreața în instituția lui Ciolacu, Simion și Cîțu

Andreea Bălan a întors toate privirile la Palatul Parlamentului. Cântăreața și-a făcut apariția într-o ținută sexy, în instituția în care Marcel Ciolacu, Florin Cîțu și George Simion își desfășoară activitatea. 

21 dec. 2022, 16:46
FOTO: Andreea Bălan a întors toate privirile în Parlament: „Ce legi aș da!”. Ce a făcut sexy-cântăreața în instituția lui Ciolacu, Simion și Cîțu

Andreea Bălan e pusă pe fapte mari. Dacă ar avea ocazia, cântăreața ar intra în politică și ar face schimbări majore, susține ea.

Vedeta a început „să testeze terenul”. De curând a avut ocazia de a vizita Palatul Parlamentului. În social media a postat o imagine în care apare în șezut, pe una dintre băncile senatorilor.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” s-a afișat cu o cămașă albă, deschisă larg, cu o fustă mulată neagră, până puțin peste genunchi, dresuri negre și pantofi lucioși, argintii.

De asemenea, Andreea Bălan a mai publicat o fotografie alături de fiicele sale, de pe holul Parlamentului, în care apare cu bradul uriaș de Crăciun, în spate.

„Pfff… Ce legi aș da, dar nu azi. Azi am venit să-l vedem pe Moșul de la Senat și ne-am bucurat de cadouri și de vizita la palat”, a declarat Andreea Bălan.

Internauții au reacționat rapid. Unii au apreciat-o, alții au criticat-o. Iată o parte dintre comentarii:

  • Te potrivești perfect în decor! Lady Justice. Și fetele tare bucuroase! Bravo că ești o mămică implicată, le duci pe fete peste tot și învața multe lucruri alături de tine!
  • Ești foarte frumoasă și te iubesc enorm. Am crescut pe melodiile tale, faci parte din copilăria mea. Deși am crescut la casa de copii, mi-ai dat o rază de fericire.
  • Poate te faci primară (n.r. – primăriță).
  • Se vede ce respect ai ?Așa se stă într-o bancă? Păcat!

 

Andreea Bălan, apariție spectaculoasă la Parlament (FOTO)

 

De Crăciun, România TV pregătește un program special. Cel mai urmărit post de televiziune din țara noastră va difuza momente artistice emoționante cu cei mai mari patrioți și îndrăgiți cântăreți și actori. Nu rataţi, oră de oră, întâlnirea cu cântăreţi de top ai României. VEZI AICI mai multe.