FOTO: Andreea Bălan a făcut dezvăluiri picante: „Mă excită, îmi place să fac asta!”

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri, în premieră, în cadrul unui podcast. Cântăreața a dezvăluit că este „ca un animal de pradă", care se excită în anumite momente pe care care puțini le-ar bănui. 

24 feb. 2023, 11:37

Andreea Bălan a participat la emisiunea Asia Express alături de prietena sa, Andreea Antonescu. Ambele au fost componente în trupa Andre, iar de curând s-au hotărât să mai sudeze o dată echipa, pentru a avea succes într-o emisiune de supraviețuire.

Cele două cântărețe au trișat la mai multe probe și au simțit o mare satisfacție când au reușit să-și enerveze adversarii, în special pe frații Gavril. În podcastul lui Cătălin Bordea, Andreea Bălan a fost provocată să vorbească despre provocările de la Asia Express. Jurata de la Te Cunosc de Undeva a mărturisit că unul dintre lucrurile care o excită este suferința pe care o creează celorlalți.

„Îmi place să enervez, să îi văd pe ceilalți cum se oftică și se gândesc ce a mai făcut Bălanca. Sunt ca un animal de pradă, care simte frica în ceilalți și acea frică mă excită”, a declarat Andreea Bălan.

 

Andreea Bălan, la un pas de colaps

 

De dorul copiilor, Andreea Bălan s-a gândit la un moment dat să iasă din concursul organizat în Guatemala. Totuși, fetițele de acasă au determinat-o să nu fugă de competiție, prin intermediul unui mesaj.

„Ele știau că sunt într-o competiție în care trebuia să câștig. Eu dacă le spuneam că am abandonat, ce exemplu aș fi pentru ele? Am zis că rămân să le fac mândre.

Acum, micuțe fiind, nu prea înțeleg ce e cu emisiunea. Dar mai târziu o să le spun că mami a plecat să reziste cât mai mult în această competiție. Aici s-a produs declicul. Atunci câștigasem și imunitatea. Am zis, OK, ne odihnim, mergem mai departe în etapa a 7-a”, a completat Andreea Bălan