Scandal la America Express! Doina Teodoru, scoasă din minți de Andreea Bălan: „Ştiam că aşa face!”

Cu cât se apropie mai mult de final, cu atât competiţia de la America Express devine mai tensionată. În ediția de luni seara, Doina Teodoru a răbufnit și a dezvăluit modul în care echipa Andreea Bălan - Andreea Antonescu câștiga probele.

21 feb. 2023, 13:07
Scandal la America Express! Doina Teodoru, scoasă din minți de Andreea Bălan: „Ştiam că aşa face!”
Scandal la America Express! Doina Teodoru, scoasă din minți de Andreea Bălan: "Ştiam că aşa face!"

Scandal la America Express! Concurenții sunt din ce în ce mai tensionați, iar miza este mare. Cursa de luni seara, 20 februarie, a atinse cote maxime, în goana după imunitate.

Concurenții au avut de găsit steagul America Express după ce au ajuns la târgul din Chichicastena. Aceștia au trebuit să găsească o doamnă care purta o bluză cu un anumit imprimeu, prin mulțimea din târg, ghidați de o fotografie. Pe drum, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar de acolo a început o controversă. Cele două i-au zărit pe cei doi, așa că s-au gândit să folosească o strategie care să le ajute să ajungă mai repede la steag. Mai exact, acestea s-au luat după Doina și Cătălin! „În momentul în care ne-am întâlnit cu fetele, Cătălin s-a împiedicat, a început să meargă încet”, a povestit Doina Teodoru, care a continuat: „M-am enervat foarte tare pentru că știam că Andreea Bălan așa face. Stă la pândă!”.

Citeşte şi: Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Producătorii au arătat dovada

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, ceartă la America Express

Deşi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, asta nu i-a împiedicat să se certe în competiţie din cauza unei probe de America Express. Discuția a pornit de la faptul că celebrul chef i s-a adresat iubitei sale cu apelativul „femeie”, ceea ce a deranjat-o peste măsură. Inițial, nici nu au avut timp să discute despre această problemă pentru că au trebuit să meargă la autostop. Cătălin Scărlătescu a recunoscut că s-a lăsat dus de val, însă nu crede că a comis-o atât de grav şi că Doina ar avea motive să fie afectată. Juratul de la „Chefi la cuțite” și partenera lui au avut prima discuție de acest fel la emisiune.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, în lacrimi la America Express. Discuția emoționantă purtată cu Andreea Bălan: „A fost o încărcătură foarte puternică”