Andreea Bălan a fost operată de urgenţă. Cu ce boală a fost diagnosticată

Andreea Bălan a ajuns de urgenţă la spital, după ce în noaptea de luni spre marţi a acuzat dureri crunte la nivelul abdomenului.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 20:05
Andreea Bălan a fost operată de urgenţă. Cu ce boală a fost diagnosticată

Vedeta a fost diagnosticată cu abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic, la scurt timp după internare, potrivit Cancan.ro.

Medicii spun că un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de durere severă.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

George Burcea, umilit de Andreea Bălan: „Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”

Războiul dintre George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a se fi încheiat. Actorul a făcut noi declaraţii acide, la Ferma, despre mama fetiţelor sale. Totul a plecat de la Andreea Antonescu, căreia i-a spus în faţă că nu i-ar da imunitatea, dacă ar avea-o.

Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, pentru că au muncit și au făcut foamea aici.

Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a spus George Burcea la Ferma.