Andreea Bălan se MĂRITĂ? A fugit cu Keo la Las Vegas, capitala mondială a NUNŢILOR

După un an plin de spectacole şi concerte, în care a lansat şi un nou videoclip, Andreea Bălan a decis că ar fi timpul să-şi ia o bine meritată vacanţă. Şi nu este exclus ca escapada lor să fie şi un bun prilej pentru o nuntă în secret, aşa cum cântăreaţa a mărturisit că şi-ar dori.

RomaniaTV.net
05 ian. 2013, 11:58

După sărbători, în timpul cărora a muncit, ca orice artist care se respectă, Andreea Bălan s-a urcat cu iubitul ei, Keo, într-un avion cu destinaţia Las Vegas. După o escală la Londra şi un zbor de 11 ore, cei doi au ajuns în Las Vegas, oraş cunoscut şi drept capitala mondială a jocurilor de noroc, dar şi a NUNŢILOR!

Oraşul Păcatelor i-a fascinat pe Andreea Bălan şi Keo. Dacă blonda s-a lăudat pe Facebook cu o imagine în care ne arată ce privelişte impresionantă are din camera de la hotelul Bellagio, Keo a postat dovada că în Vegas „noaptea pare a fi zi”.

Rămâne de văzut dacă nu cumva cei doi se vor întoarce şi căsătoriţi în România, Vegasul fiind cunoscut drept oraşul în care la fiecare colţ de stradă găseşti câte o capelă unde te poţi căsători. Iar faptul că Andreea Bălan s-a probat, recent, cu mai multe rochii de mireasă ar putea să fi fost un semn.

În octombrie 2012, Andreea Bălan anunţa că atunci când va decide să facă nuntă cu Keo o va face departe de ochii presei din România, „cel mai probabil în secret”. Şi ce poate fi mai departe şi mai secret decât o ceremonie dincolo de Ocean?