Andreea Bălan a vrut să renunțe la America Express: „Foarte greu a fost”. Care este motivul pentru care s-a răzgândit

Competiția America Express a reușit să îi ducă pe concurenți la limita răbdării. Pe parcursul concursului mulți dintre concurenți au vrut să renunțe, iar presiunea a fost mai mare de la o ediție la alta. Andreea Bălan s-a gândit de nenumărate ori că ar vrea să plece acasă, dorul de fetițele ei fiind copleșitor. Totuși, cântărăreața și-a găsit resursele interioare pentru a continua. Ce a făcut-o să se răzgândească.

10 mart. 2023, 08:53
Andreea Bălan a vrut să renunțe la America Express: „Foarte greu a fost”. Care este motivul pentru care s-a răzgândit

Andreea Bălan a dezvăluit că în repetate rânduri a vrut să părăsească competiția „America Express – Drumul Aurului”. Celebra blondină a spus că dorul de fiicele ei a copleșit-o de multe ori pe parcursul concursului. Totuși, un lucru extrem de important s-a întâmplat, iar ea a reușit să își găsească forța interioară, s-a ambiționat și a mers mai departe.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Bălan: „Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții”

Andreea Bălan a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, unde a mărturisit că în etapa a 5-a a concursului era hotărâtă să părăsească concursul. Aceasta a intrat în cursa pentru ultima șansă, iar presiunea concursului și dor de casă aproape că au făcut-o pe Andreea să cedeze.

„Foarte greu a fost! Am vrut să plecăm acasă, eu am vrut să plec în etapa 5. Am intrat la cursa pentru ultima șansă și după aceea m-am ambiționat, mi-am dat seama că nu vreau să ne bată frații și nu am mai plecat”, a povestit cântăreața.

Ce a motivat-o pe Andreea Bălan să rămână în competiție

Aceasta a mai povestit că lucrul care a convins-o să rămână în America Express a fost surpriza organizată cu ocazia zilei ei de naștere. Fetițele ei i-au transmis un mesaj emoționant pentru a-i ura „La mulți ani””.

„Am zis că plecăm în 6, doar că în 6 mi-au făcut acea surpriză. Eu îi tot spuneam Andreei că nu mai vreau, că vreau la fetițe acasă, că îmi e dor de ele, iar și ei îi era dor. În etapa 6 am câștigat imunitatea și mi-au făcut surpriza, mi-au arătat de ziua mea un filmuleț cu Ella și Clara, iar ele mi-au ridicat moralul, pentru că în filmuleț ele spuneau să mă întorc acasă câștigătoare și atunci am trecut peste dorul față de ele, pentru că nu puteam să le spun că mami a venit acasă pe locul 6”, a mai adăugat ea.

Mesajul emoționant transmis de fetițele ei a convins-o să se lupte pentru a câștiga competiția. Aceasta s-a ambiționat și și-a dat seama că vrea să îi depășească pe ceilalți concurenți.

„Din etapa 7 m-am ambiționat. Când am intrat la ediția pentru ultima șansă în etapa 7 am vrut să-l batem pe Scărlătescu și pe Bie, i-am bătut, am ieșit pe locul 1 și apoi am intrat în 8, unde iar imunitate și acum în 9. Atunci m-am resetat, am zis că oricât de greu ar fi, mergem până la capăt”, a mărturisit artista.

Citește și: Andreea Bălan, umilită de un coleg de la Antena 1. „Era a zecea roată de rezervă!”