Andreea Bălan, umilită de un coleg de la Antena 1. „Era a zecea roată de rezervă!”

Oase, fostul câştigător de la Asia Express alături de Cătălin Bordea, a făcut câteva comentarii dure la adresa colegei de trust, Andreea Bălan.

03 mart. 2023, 18:07
Andreea Bălan, umilită de un coleg de la Antena 1. „Era a zecea roată de rezervă!”
Andreea Bălan, umilită de un coleg de la Antena 1. "Era a zecea roată de rezervă!"

Andreea Bălan, umilită de un coleg de la Antena 1. Oase a fost invitat la „Podcastito Expres„, prezentat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY. Acolo, co-prezentatorul America Express a povestit ce nu s-a văzut la televizor, ocazie cu care a atacat-o pe Andreea Bălan.

Citeşte şi: Andreea Bălan a făcut dezvăluiri picante: „Mă excită, îmi place să fac asta!” FOTO

La un moment dat, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost interesați și de Andreea Bălan, astfel că l-au întrebat pe Oase cum a fost ea la „Dancing on Ice”.

„Băi, eu cred că la voi a fost mai bine. E teroristă rău. Eu cred că de la „Dancing on Ice” a plecat și cearta cu Jean. Când s-a accidentat partenera lui Jean, Ana, atunci Andreea Bălan se încălzea. A și zis că intră ea imediat. Ea era ca o rezervă, dacă nu chiar rezervă (Cătălin Bordea: Deci era o rezervă!) Oase: Era a zecea roată de rezervă!”, a spus Oase.

Citeşte şi: Cum se menține Andreea Bălan. Are un obicei zilnic: „De 20 de ani am aceeași greutate”

„Înainte de show, noi ne încălzeam. Era un patinoar mic în spate pentru încălzire. Și ea se încălzea acolo, deși nu era în show, era rezervă. Eu nu puteam să mă încălzesc de ea. Și i-am spus, dar ea nimic. Și eu nu țin mult la de astea. M-am certat puțin cu ea și o luam pe sus”, a mai precizat Oase.