Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023. S-a aflat câți bani primesc concurenții pe săptămână

Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023. Nu este un secret faptul că cei de la Faimoși primesc mai mulți bani decât Războinicii. Dacă încă va întrebați ce vedetă câștigă cel mai bine, mai jos aveți răspunsul.

22 feb. 2023, 16:45
Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023. S-a aflat câți bani primesc concurenții pe săptămână
Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023

Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023. Vedetele care sunt în coada listei sunt Ada Dumitru, Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi. Cele trei primesc, săptămânal, suma de 1.500 de euro. Nou-venita Crina Abrudan încasează undeva între 2.700 și 3.000 de euro.

Următoarea vedetă care urcă în clasament este Gheboasă, care a părăsit competiția mai repede decât s-ar fi așteptat, având în vedere inclusiv suma pe care o primea și anume 2.000 de euro, potrivit informațiilor oferite de Fanatik.ro.

Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi, nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic.

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. (…) Vorbesc pe față și nu mă mai ascund acum. Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic?

Nu puteam să mă obișnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine. Pentru că eu toată viața am trăit Survivor, ați înnebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o felie de cozonac, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea”, a povestit Gheboasă, după eliminarea din Dominicană.

Citește și: Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”

Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023

Jorge a fost nevoit să părăsească Survivor România din cauza unei accidentări serioase la genunchi. Pentru a participa la proiect, Jorge s-a înțeles cu producția la suma de 3.000 de euro pe săptămână. Plecarea acestuia din Dominicană a fost o lovitură fantastică pentru echipa faimoșilor, mai ales că Jorge aducea numeroase puncte în tribul său.

Ceva mai norocoși și aflați încă în competiția din Dominicană sunt Kamara și Iftimoaie, care primesc aceeași sumă pe săptămână, și anume 3.000 de euro. Tot în jurul acestei sume se învârte și Carmen Grebenișan.

De departe, cel mai bine plătit concurent de la Survivor România ar fi fost Vica Blochina. Vedeta încasa, săptămânal, suma de 7.000 de euro, potrivit sursei menționate mai sus.