Andreea Bălan, agresată de George Burcea? Reacţia actorului: „Multora le place bătaia”

Andreea Bălan, agresată de George Burcea? Actorul a izbucnit pe reţelele de socializare la adresa femeilor maltratate fizic de bărbaţi. Acesta a declarat că nu înțelege atitudine unor femei, cărora le place doar atunci când bărbatul dă cu pumnul în masă.

24 nov. 2021, 11:01
Andreea Bălan, agresată de George Burcea? Reacţia actorului: „Multora le place bătaia”
Andreea Bălan, agresată de George Burcea?

Andreea Bălan, agresată de George Burcea? Actorul s-a declarat extrem de dezamăgit de criticile pe care le-a primit şi a avut câteva „urări” pentru cele care l-au criticat, spunând că este clar că unora le plac astfel de situații.

Consider că violența domestică afectează sute de mii de femei din România, dar totuși un procent mare din acest număr sunt „ok” cu faptul că bărbații le bat. Eu am scris această carte, am făcut campanii, fac film și m-am implicat în proiecte împotriva violenței pentru a ajuta femeile, nu pentru a ajuta nenorociții care bat nevestele acasă.

Totuși…se pare că multora le place bătaia. Și nu ca instigare…dar fraților, dacă lor le place mai mult un bărbat care le bate, decât unul care ajută în casă, dați-le ce merită, brooooo. Că merg pe sistemul comunist/prost/tâmpit/-înseamnă că merită.

Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu… înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul.”, a spus George Burcea.

Citeşte şi: Lovitură pentru George Burcea după ce a îndemnat la violența împotriva femeilor. Editura Hyperliteratura retrage de pe piață cartea actorului

Andreea Bălan, agresată de George Burcea?

În trecut, Andreea a postat pe canalele de socializare un mesaj din care se înțelege faptul că ar fi fost agresată fizic de George Burcea. Însă, apropiații actorului negau vehement acest lucru.

George are multe defecte, însă niciodată nu ar lovi o femeie. Din contră, este implicat în multe campanii anti-violență, ba chiar scrie și o carte pe marginea acestui subiect. S-au mai certat și ei, ca orice familie, au mai ridicat vocea unul la altul, că așa e în prag divorț.

Însă niciodată să o bruscheze, să o lovească. El i-a cerut Andreei să dezmintă public faptul că ar fi fost agresiv fizic, însă ea e foarte relaxată și consideră că nu a greșit cu nimic prin acea postare, pur și simplu oamenii au interpretat altfel un vers dintr-o melodie. Și, desigur, Andreea nu a dezmințit nimic.”, declara o sursă apropiată lui George Burcea.