Andreea Bălan, anunţul momentului despre iubitul Victor Cornea: „Ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi”

Victor Cornea a împlinit 30 de ani, iar iubita sa, Andreea Bălan, a ținut să-i organizeze o petrecere memorabilă.

25 sept. 2023, 15:28
Andreea Bălan, anunţul momentului despre iubitul Victor Cornea: „Ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi”

Andreea Bălan este profund îndrăgostită de partenerul ei, Victor Cornea, și cu ocazia zilei lui de naștere, i-a oferit o surpriză care l-a emoționat profund. Imaginile momentului cu cei doi îndrăgostiți.

Victor Cornea a fost sărbătorit de Andreea Bălan, alături de fetițele ei. Cântăreaţa i-a comandat un tort special cu mai multe mingi de tenis și i-a chemat la aniversare pe mai mulți dintre prietenii lui Victor, între care și Marius Copil.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverenșa! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Își doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a fost mesajul publicat de către Andreea Bălan, pe pagina sa personală de Instagram, însoțit de mai multe fotografii cu surpriza pe care i-a făcut-o.

Andreea Bălan, cucerită ușor de Victor Cornea. Ce mesaj i-a scris sportivul pe Instagram: „Eu, de obicei, nu răspund bărbaților, nu mă interesează”
În fotografii se văd și cele două fetițe pe care Andreea le are cu George Burcea, care par foarte atașate de Victor. După un mariaj eșuat și alte relații amoroase care nu au mers, Andreea Bălan (39 de ani) și-a găsit în brațele lui Cei doi sunt de nedespărțit și nu se sfiesc să-și arate dragostea pe rețelele de socializare. În plus, solista i-a cunoscut deja pe părinții sportivului.

Victor Cornea a împlinit 30 de ani pe 24 septembrie, iar schimbarea prefixului a atras și o petrecere pe măsura evenimentului. Artista s-a filmat în momentul în care a ieșit din casă și le-a văzut pe fiicele sale în rochițe superbe, bucurându-se de curtea decorată de petrecere:

„Ce se întâmplă aici? Ce e aici? Ce se întâmplă azi?”, le-a întrebat Andreea Bălan pe fetițele extrem de entuziasmate.

„Ziua lui Victor”, a strigat Ella țopăind.

Recent, în cadrul noului său vlog, Andreea Bălan a explicat cum a început relația cu Victor Cornea, dar și cum a decurs prima întâlnire cu părinții tenismenului. „Am avut parte de o vară foarte frumoasă, deoarece pe strada mea a venit în sfârșit dragostea. Ce frumos sună. Cred că unii dintre voi știți că în sfârșit iubesc și sunt iubită. De ce spun în sfârșit? Deoarece în ultimii doi ani am fost singură și iată că, în sfârșit, m-am îndrăgostit și pot să vă povestesc cum este dragostea, cât de frumoasă e dragostea. Așadar, de ziua mea, pe 23 iunie, am putut să fac marele anunț: sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea, singurul jucător român clasat în top 70.

Andreea Bălan, umilită de Jorge în direct. Răspunsul uluitor al artistului când a fost rugat să nominalizeze “cele mai proaste trei voci din industria muzicală românească”
Eu și Victor suntem împreună de câteva luni, din primăvară, și bineînțeles, am fost foarte curioasă să merg cu el la turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile. Am putut să fac acest lucru deoarece a venit vacanța și fetițele mele, Eluța și Clăriuța, aveau stabilită deja o lună de zile să o petreacă cu tatăl lor. Așa că toată luna iulie am fost liberă ca pasărea cerului. După ce s-a terminat turneul din Germania, am venit acasă împreună și am plecat într-o minivacanță la Sibiu, la părinții lui, și astfel i-am cunoscut părinții. Am aflat că lui Victor îi plac foarte mult plimbările în natură. Apoi am venit acasă de la Sibiu și a venit ziua mea”, a spus Andreea Bălan.