Andreea Bălan, cucerită ușor de Victor Cornea. Ce mesaj i-a scris sportivul pe Instagram: „Eu, de obicei, nu răspund bărbaților, nu mă interesează”

Andreea Bălan, cucerită ușor de Victor Cornea. Vedeta trece printr-o perioadă foarte frumoasă din viața ei, și-a găsit liniștea alături de tenismen și radiază de fericire. Chiar dacă a mai avut câteva încercări după divorțul de George Burcea, niciuna nu a durat foarte mult.

29 aug. 2023, 10:24
Andreea Bălan, cucerită ușor de Victor Cornea. Ce mesaj i-a scris sportivul pe Instagram: „Eu, de obicei, nu răspund bărbaților, nu mă interesează”
Andreea Bălan, cucerită ușor de Victor Cornea

Andreea Bălan, cucerită ușor de Victor Cornea. Cântăreața este topită după  celebrul tenismen, iar în cadrul unei emisiuni, blondina a povestit modul inedit în care s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns să formeze un cuplu.

Citește și: Val de ură la adresa lui Victor Cornea din cauza relației cu Andreea Bălan: „Te va distrage de la cariera ta. Sigur asta îți dorești?”

Andreea Bălan, cucerită ușor de Victor Cornea

Artista a mărturisit că totul a început după ce a postat un videoclip de câteva minute în care a vorbit despre spiritualitate. Victor Cornea a rămas impresionat de vorbele sale, astfel că a decis să-i lase un mesaj la acel video. Acel mesaj a fost pe placul vedetei, astfel că i-a răspuns, iar de acolo au început să vorbească și până să ajungă să se îndrăgostească unul de celălalt nu a fost nevoie decât de un singur pas.

Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări).

El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ‘Felicitări, Andreea, ești genială’. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ‘Ce frumoasă sunt’, că nu mă interesează.

Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim.

În ultimii doi ani am ales să fiu singură că toată viața mea am avut relații serioase. De când am fost în liceu până în prezent, relații lungi. Am simțit nevoia să mă cunosc eu mai bine eu personal”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.