Andreea Bălan, bulversată din cauza despărțirii de Tiberiu Argint: „E mai mereu tristă, a refuzat avansurile bărbaților”

Andreea Bălan este încă foare afectată din cauza despărțirii de fostul partener, Tiberiu Argint. Surse din anturajul vedetei afirmă că artista ține la depărtare bărbații care îi fac avansuri.

06 dec. 2021, 17:55
Andreea Bălan, bulversată din cauza despărțirii de Tiberiu Argint: „E mai mereu tristă, a refuzat avansurile bărbaților”

Andreea Bălan a avut parte de o perioadă extrem de zbuciumată din punct de vedere sentimental. Artista părea că-și regăsise alinarea în brațele lui Tiberiu Argint, după despărțirea de actorul George Burcea, relație din care au rezultat două fetițe.

Andreea Bălan iubeşte din nou? Cum a fost surprinsă cântăreaţa

Din păcate, fericirea nu a ținut foarte mult timp pentru artistă, iar în octombrie ai fost confirmate primele zvonuri ale despărțirii dintre vedetă și partenerului ei, Tiberiu Argint.

Cu toate că Andreea Bălan este o femeie frumoasă și realizată, care face ravagii pe internet cu imaginile în care își etalează corpul sculptat, aceasta nu a mai vrut să aibă de-a face cu niciun bărbat.

Surse din anturajul Andreei Bălan au declarat pentru CanCan că motivul principal ar fi faptul că și în prezent artista suferă din cauza relației eșuate cu Tiberiu Argint.

”Este foarte supărată, mai mereu tristă, mai mult, a refuzat toate avansurile bărbaților, și au fost câțiva, dar nu i-a lăsat să se apropie. Vrea să fie singură, cel puțin o perioadă”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru CanCan.ro.

Andreea Bălan și-a început cariera artistică încă din adolescență, însă nu a neglijat nici școala

Andreea Bălan (37 de ani) a ajuns în atenția publicului încă de când avea 10 ani. S-a focusat pe cariera artistică de când era mic copil și niciodată nu a neglijat acest aspect.

Andreea Bălan s-a născut în Ploiești și încă din adolescență vocea și talentul la dans au făcut-o să cunoască un succes incredibil, alături de Andreea Antonescu, colega de trupă de la Andre.

Andreea Bălan şi George Burcea, scandal monstru. La mijloc ar fi Viviana Sposub: „Păi ce făcuși, bre?”

Pe lângă preocupările sale artistice, Andreea Bălan și-a făcut timp și pentru școală și nu a neglijat acest aspect. A fost o elevă bună atât în școala generală, cât și în liceu. A absolvit cursurile Liceului Ion Luca Caragiale din Ploiești și a obținut nota 9 la examenul de Bacalaureat. Apoi, a terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

Totuși, chiar și după absolvirea studiilor superioare, Andreea Bălan a continuat să se axeze pe muzică și show-urile sale. A început să scrie versuri, să danseze tot mai mult, iar participarea la „Dansez pentru Tine” a fost o adevărată revelație pentru cariera ei artistică, căci și-a transformat concertele în adevărate spectacole adorate de public.

Artista și-a construit și o carieră în televiziune. A devenit jurat în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 și a apărut, de-a lungul timpului, în numeroase show-uri tv.

„Am explorat mai multe stiluri muzicale, mi-am scris versurile, mi-am depășit limita fizică, am făcut tot ce mi-a stat în putință să devin un artist mai bun. Se pare că publicul a apreciat mereu munca mea, cariera solo nefiind ocolită de premii și tot ce pot să fac e să fiu recunoscătoare pentru acest continuu suport. Și știu că dacă v-aș spune că uneori nu v-am avut decât pe voi alături, ați crede că mint.

Toate momentele grele au fost refulate în muzică și dans. Dans. Da, dansul m-a însoțit mereu. Și ce mă bucură și mai tare e că, luptând alături de Petrișor Rudge în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, pentru visul lui – pentru visul nostru, am ajuns să câștigăm premii importante acasă și în Mexic. Și acum, dansez în continuare alături de el, alături de o echipă minunată de fete și un band extraordinar. Show-urile mele au devenind cu adevărat niște show-uri unice în România în care coreografia, lumina, costumele, dansul și muzica se împletesc armonios, iar când publicul aplaudă, inima mi se umple de fericire uitând de tot efortul, de oboseală, de vânătăile de la dans, de faptul că uneori petrec prea puțin timp alături de familie”, a declarat Andreea Bălan.