Andreea Bălan, despre prețul succesului: „Am luat-o de sub zero, nu poți să le ai pe toate”

Andreea Bălan, despre prețul succesului. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu o carieră făcută încă de când era copil. Vedeta mărturisește că nu a fost ușor și este conștientă că nu poate să le aibă pe ambele, și familie și carieră.

15 mart. 2023, 10:09
Andreea Bălan, despre prețul succesului: „Am luat-o de sub zero, nu poți să le ai pe toate”
Andreea Bălan, despre prețul succesului

Andreea Bălan, despre prețul succesului. Chiar dacă s-a făcut cunoscută în întreaga țară de la o vârstă foarte fragedă, vedeta de la „America Express” a pornit, la majorat, de la zero. Banii din concerte dispăruseră și a fost nevoită să-și croiască propriul drum în industria muzicală și să ajungă singură la succesul de care se bucură acum.

Este conștientă că faima a costat-o destul de scump. În perioada adolescenței, Andreea Bălan nu avea suficient timp pentru prieteni și familie, deoarece cariera îi ocupa tot timpul. Situația s-a schimbat radical după ce a devenit mamă, prioritatea devenind fiicele sale.

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Dosarul deschis de vedetă împotriva fostului soț este aruncat de la o instanță la alta

Andreea Bălan, despre prețul succesului

Nu am știut niciodată (câți bani a generat trupa, n.r.). E firesc ca un copil să nu aibă noțiunea banului. Aveam 14-15 ani. Banii au fost gestionați, la vremea respectivă, de părinții noștri. Din nou, nu regret ceea ce s-a întâmplat pentru dacă eu mă trezeam, la 18 ani, cu acei bani, probabil aș fi fost o răsfățată și nu aș mai fi avut ambiția de a construi mai departe.

Trezindu-mă la 18 ani cu nimic, am avut ambiția să construiesc mai departe și să muncesc foarte mult ca să am o casă, un rost, o mașină, o situație. Am muncit foarte, foarte mult. Am luat-o de sub zero. Banii de atunci nu mai erau (…) Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat atunci pentru că tot ceea ce a fost mi-a dat ambiția să muncesc în continuare și să construiesc omul de astăzi și situația pe care o am astăzi.

Nu poți să le ai pe toate. Nu poți să fii o femeie de carieră și să realizezi foarte multe lucruri fără să iei de undeva. La mine s-a luat din copilărie, din adolescență, din lucrurile care trebuiau trăite emoțional la vremea respectivă (…) De acum, de când sunt mămică, prioritatea mea sunt fetițele mele.

Evident, dacă vreau să-mi meargă în carieră, trebuie să-i aloc timp (…) În trecut, neavând copii, automat, 80% din timpul meu îl dedicam carierei mele și 20% relației mele sau prietenilor. De aceea, mult timp nu am avut vacanțe, nu am avut prieteni pentru că tot timpul eram pe carieră”, a spus Andreea Bălan, la FRESH by UNICA.