Ce se întâmplă cu procesul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Dosarul deschis de vedetă împotriva fostului soț este aruncat de la o instanță la alta

Dosarul pe care Andreea Bălan l-a deschis anul trecut împotriva fostului soț se plimbă și acum de la o instanță la alta. Judecătorii nu au idee cine trebuie să facă dreptate în acest proces.

10 mart. 2023, 23:22
Ce se întâmplă cu procesul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Dosarul deschis de vedetă împotriva fostului soț este aruncat de la o instanță la alta
Detalii din dosarul pe care Andreea Bălan l-a deschis împotriva fostului soț

Potrivit informațiilor publice de pe portalul instanțelor de judecată, Andreea Bălan a deschis procesul la Tribunalul București, acesta fiind trimis imediat la Judecătoria Sectorului 3.

„Admite excepția de necompetență materială a Tribunalului București – Secția a III- a Civilă invocată de către instanța de judecată, din oficiu. Declină competența de soluționare a cererii de chemare în judecată formulată și precizată de către reclamanta BĂLAN GEORGIANA – ANDREEA, în contradictoriu cu pârâtul BURCEA GEORGE – VALENTIN, în favoarea Judecătoriei Sectorului 3 București – Secția Civilă. Fără cale de atac”.

Citește și: Andreea Bălan a vrut să renunțe la America Express: „Foarte greu a fost”. Care este motivul pentru care s-a răzgândit

Andreea Bălan aștepta un verdict în data de 8 martie 2023, însă magistrații de la Sectorul 3 nu au elucidat în competența cărei instanțe intră elucidarea speței, așa că au decis să apeleze la judecătorii de la Curtea de Apel București.

„Admite excepția necompetenței materiale a Judecătoriei Sectorului 3 București, invocată din oficiu. Dispune declinarea competenței de soluționare a cauzei cu nr. 25137/3/2022, având ca obiect pretenții, formulată de reclamanta BĂLAN GEORGIANA – ANDREEA, în contradictoriu cu pârâtul BURCEA GEORGE – VALENTIN, în favoarea Tribunalului București. Constată ivit conflictul negativ de competență. Suspendă judecarea cauzei și înaintează dosarul către Curtea de Apel București în vederea soluționării conflictului negativ de competență. Fără cale de atac”, a decis instanța.

Andreea Bălan a depus cererea de chemare în judecată a fostului soț, George Burcea, anul trecut, solicitând ca instanța să ia măsuri urgente cu privire la mai multe informații pe care actorul le-a făcut în spațiul public, afirmații pe care cântăreața le consideră mincinoase și calomnioase.

Aceasta a cerut ca instanța să dispună ștergerea postărilor și să îi interzică fostului ei soț să mai facă astfel de afirmații despre ea. Vedeta a mai cerut și ca actorul să suporte toate cheltuielile de judecată.

Printre postările indicate de vedetă se află și cea în care Burcea spune că labradorul familiei ar fi fost maltratat de ea.

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcu luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc.

Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar sp aibă și el grijă de cățel. Cățelul este bolnav, nu maltrat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui să aibă grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”, spunea Andreea Bălan la aceea vreme.

Citește și: Andreea Antonescu nu l-a tolerat niciodată pe George Burcea: „Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct”

Înainte ca artista să depună cererea, George Burcea a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, într-un dosar în care era acuzat că a condus sub influența drogurilor. Chiar dacă instanța de fond i-a interzis să mai conducă o perioadă, Curtea de Apel i-a dat permisul înapoi.

„Admite apelul declarat de inculpatul Burcea George Valentin împotriva sentinței penale nr. 28 din data de 21.01.2022, pronunțată de Judecătoria Buftea, în dosarul nr. 15156/94/2021. Desființează în parte sentința penală atacată și rejudecând, în fond: stabilește pentru inculpatul Burcea George Valentin pedeapsa amenzii penale în cuantum de 16.000 lei (200 de zile amendă x 80 lei), pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile oublice a unui vehicul sub infleunța alcoolului sau a altor substanțe. Amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani. Înlătură aplicarea pedepsei complementare, constând în interzicerea exercitării dreptului de a conduce anumite categorii de vehicule”, a decis instanța.