Andreea Bălan, despre viaţa intimă a lui George Burcea: „Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită şi nici eu”

Între Andreea Bălan şi George Burcea pare că nu mai există cale de împăcare, cei doi încearcă să păstreze o relaţie civilizată doar de dragul celor două fetiţe pe care le au împreună. Vedeta este încă afectată de cele întâmplate în viaţa ei şi spune că nu vrea ca în următorii patru- cinci ani, fetele să cunoască vreo iubită de-ale tatălui.

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 06:54
Andreea Bălan, despre viaţa intimă a lui George Burcea: „Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită şi nici eu”

Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.

Da, m-am simțit abandonată emoțional și fizic. M-a durut foarte mult faptul că el nu a înțeles ce pierdere emoțională și fizică am avut atunci, eu nemaiputând să am copii. A fost alături de mine în primele luni de la naștere, dar apoi s-a îndepărtat și nu i-a mai păsat de ceea ce simt.

Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură, e destul de greu de gestionat, atât emoțional, cât și fizic și logistic. El va putea să își facă altă familie, cu alți copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodată, mă refer la posibilitatea de a fi împreună cu tatăl copiilor mei. Îmi doresc și sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt„, a declarat Andreea Bălan pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Vloggerul Selly a rămas paralizat după o plimbare pe Snagov. A fost dus de urgenţă la spital

Andreea Bălan, despre procesul cu George Burcea

Andreea Bălan face primele declaraţii despre procesul cu George Burcea. Vedeta a mărturisit că a cerut custodie exclusivă a fetiţelor, însă în ultimele luni, actorul se implică în creşterea micuţelor, iar cântăreaţa ar fi dispusă să ajungă la o înţelegere.

Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc.

Citeşte şi: Lovitură pentru George Burcea, soţul Andreei Bălan. Noi detalii în dosarul consumului de cocaină

Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el.

Pensia alimentară este obligatorie, nu i-o cer eu. Așa e legea. Pentru mine este important să fie alături de fete, deoarece o pensie alimentară nu suplinețte lipsa tatăluiși a soțului dintr-o casă.

Atunci când vorbim, vorbim doar despre fete și foarte puțin. Adică mă anunță când vine… De obicei, vine în fiecare sâmbătă„, a declarat Andreea Bălan pentru Viva.ro.