Andreea Bălan, despre viaţa sentimentală: „Un bărbat puternic nu se lasă intimidat de statutul meu”

Andreea Bălan, despre viaţa sentimentală. Artista se află în aceste momente la America Express, unde face echipă cu "jumătatea" ei, Andreea Antonescu. Se pare că artista iubeşte din nou, însă, de această dată vrea să fie cât se poate de discretă.

10 iun. 2022, 13:38
Andreea Bălan, despre viaţa sentimentală: „Un bărbat puternic nu se lasă intimidat de statutul meu”
Andreea Bălan, despre viaţa sentimentală

Andreea Bălan, despre viaţa sentimentală. Recent, a fost fotografiată în timp ce ieşea la cină alături de un bărbat misterios. Nu a vrut să comenteze absolut nimic pe acest subiect, pentru că nu mai vrea să facă publice niciun detaliu ce ţine de viaţa privată.

Citeşte şi: Ce planuri are George Burcea cu fetiţele. Andreea Bălan se află în America Express

Andreea Bălan, despre viaţa sentimentală

Cu puţin timp înainte să plece în America, Andreea Bălan a declarat că îşi doreşte lângă ea un bărbat puternic, care nu se lasă intimidat de statutul ei în viaţa publică.

Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public. Cred că destinul este scris de noi înainte să ne încarnăm într-o mică măsură, în rest avem liberul arbitru şi tot ceea ce trăim sunt manifestările noastre conştiente, dar mai ales inconştiente.

Atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim, prin urmare orice situație din viaţa noastră a fost atrasă de noi, fiind pe o anumită frecvență energetică în acel moment. Orice este posibil în viață dacă ne dorim, simțim, credem, vizualizăm şi acționăm. Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu. Şi da, îmi doresc să mai îmbrac rochia de mireasă„, a declarat Andreea Bălan, pentru Viva.ro.

Ce sumă primea Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”

Onorariul de la „America Express” nu a fost făcut public, dar dacă a acceptat provocarea de a pleca de lângă fetiţele ei pentru mai mult timp, suma trebuie să fie considerabilă, mult mai mare faţă de ce câştiga la Te cunosc de undeva.

Andreea Bălan este una dintre cele mai bine plătite jurate de la „Te cunosc de undeva”. Pentru o singură ediție, în anii trecuți, Andreea Bălan primea 2.000 de euro pe o singură ediție. Având în vedere că sezonul avea, cel puțin, 15 ediții, cântăreaţa pleca acasă cu 30.000 de euro.