Andreea Bălan dezvăluie compromisurile pe care le-a făcut ca să atingă succesul: „Uneori, trebuie să faci şi lucruri de acest gen ca să menții niște relații”

Andreea Bălan îşi făcea debutul la TV la doar 10 ani, în cadrul emisiunii „Ba Da, Ba Nu”. Doi ani mai târziu, îşi lansa primul album "Amețiți de fum". Dar gloria a cunoscut-o cu adevărat în perioada 1998-2001, odată cu trupa Andre. În 2002, debuta solo, iar în ultimele două decenii a continuat să se afle în topuri și să strângă milioane de vizionări pe You Tube.

15 mart. 2023, 17:17

Andreea Bălan se poate lăuda cu o carieră strălucită de 25 de ani. Timp în care a muncit pe rupte, dar şi-a făcut timp şi pentru viaţa de familie. Este mămica a două fetiţe superbe, chiar dacă relaţia cu tatăl lor a ajuns la sfârşit. Între timp, la naşterea celei de-a doua fetiţe, artista şi-a văzut martea cu ochii, după ce a făcut embolie amniotică în timpul operației de cezariană. Din fericire, a trecut cu bie peste toate hopurile şi şi-a văzut liniştită de carieră.

În ultimii ani, Andreea Bălan s-a făcut remarcată și ca o foarte bună dansatoare. A participat la 3 ediții „Dansez pentru tine”, două în România și una în Mexic. În primăvara anului 2007, Andreea a fost invitată să participe în cel de-al 3 lea sezon „Dansez pentru tine” și împreună cu partenerul ei, Petrișor, au obținut locul 3. De atunci, artista a început să integreze în spectacolele ei foarte multe stiluri de dans și schimbări de costume, iar Petrișor o însotește la toate concertele sale dansând împreună.

Citeste si Andreea Bălan, despre prețul succesului: „Am luat-o de sub zero, nu poți să le ai pe toate”

Andreea Bălan dezvăluie compromisurile pe care le-a făcut ca să atingă succesul

În lunga sa carieră, a fost, însă, nevoie să facă şi compromisuri. Şi nu se sfieşte să recunoască acest lucru.

Compromisuri sunt de tot felul! Unele femei fac compromisuri cu corpul lor, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul meu, iar altele fac compromisuri gen: „Hai, cântă piesa asta!”, dar nu-mi place piesa asta. „Cânt-o!”, ok, o cânt. „Hai, mergi la emisiunea…”, dar nu vreau să merg la emisiunea aia! Bine, mă duc. Adică, sunt tot felul de compromisuri mai mici. 

Și depinde fiecare ce limită are! Limita mea aici a fost, adică am făcut compromisuri la modul acesta. Am făcut poate emisiuni care nu mi-au plăcut, am cântat piese poate care nu mi-au plăcut, am mers în locuri care nu mi-au plăcut. Dar trebuie să faci uneori și lucruri care nu îți plac de acest gen, ca să menții niște relații, niște momente și le faci pentru că așa trebuie. Nu poți să faci în viață chiar tot ceea ce vrei tu, numai ce vrei tu! N-are cum să funcționeze chiar așa! Poți să faci acest lucru de la un anumit nivel încolo, cum sunt acum. Dar când ești mai tânăr, mai trebuie să mai asculți și de unul și de altul ca să fie bine!”, a povestit Andreea Bălan la FRESH by UNICA.

Citeste si Ce se întâmplă cu procesul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Dosarul deschis de vedetă împotriva fostului soț este aruncat de la o instanță la alta