Andreea Bălan, dezvăluire neașteptată despre relația cu Victor Cornea. Ce au făcut cei doi în secret: „Soție. Doamna Cornea”

Andreea Bălan a vorbit despre relația cu Victor Cornea, cei doi fiind mai fericiți ca niciodată de când sunt împreună. Vedeta a dezvăluit detalii neștiute din povestea lor de dragoste.
Alina Costache
27 mai 2024, 19:35
Andreea Bălan, dezvăluire neașteptată despre relația cu Victor Cornea. Ce au făcut cei doi în secret: „Soție. Doamna Cornea”
Andreea Bălan, dezvăluiri inedite despre relația cu Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt foarte fericiți de când sunt împreună. Programul lor este adesea extrem de încărcat cu activitățile în care fiecare este implicat, dar asta nu îi împiedică să se sprijine reciproc atunci când e nevoie. Întotdeauna reușesc să găsească o portiță pentru a petrece timp împreună.

Citește și: Andreea Bălan a intrat pe blat la Roland Garros. Cum i-a păcălit pe organizatorii turneului de la Paris FOTO

La fel se întâmplă și atunci când tenismenul este plecat din țară pentru meciuri importante, iar artista face tot posibilul pentru a-l însoți.

Cei doi îndrăgostiți se amuză mereu pe baza acestui subiect, asta pentru că artista primește de fiecare dată diferite „funcții” pentru a avea acces mai ușor la meciurile pe care le joacă iubitul ei.

Horia Brenciu: Tu intri peste tot unde se duce el.

Andreea: Da!

Horia Brenciu: Până acum ai fost Wimbledon.

Andreea: Am fost la Wimbledon și la foarte multe turnee, dar vorbim de Grand Slam-uri. Am fost la Wimbledon și la Australian Open.

Horia Brenciu: De fiecare dată tu trebuie să intri acolo cu un pass (n.r.: cartelă de acces).

Andreea: Da, dar el pe pass-ul ăla poate să pună ce vrea el, poate să pună coach, pune să pună invitat și ne amuzăm, câteodată sunt soție, adică ce trece ce vrea el acolo. La hoteluri mă trece soție, de exemplu, și mă trece doamna Cornea, ca să fie mai simplu. Acolo nu știe nimeni cine sunt, eu sunt acolo doar în echipa lui.(…) E amuzant, eu fac colecție de pass-uri.

Citește și: Andreea Bălan rupe tăcerea: „E cel mai stabil bărbat din viața mea”. Nu este vorba despre Victor Cornea!

Recent, Andreea Bălan a fost extrem de sinceră și a dezvăluit dacă are de gând sau nu să se căsătorească cu iubitul ei, Victor Cornea. Cântăreața a mărturisit că, momentant, nu are acest gând, mai ales că un act nu este atât de important pentru ei, contând numai iubirea în relația lor.

„Încă nu (n.r. s-a căsătorit cu Victor Cornea). Abia am primit certificatul de divorț, a durat ceva. Să respir. Nu asta cred că este important… Cel mai frumos sentiment din Univers este iubirea. Cu toții căutăm iubirea. Trecem prin experiențe neplăcute ca să învățăm să ne iubim pe noi. După ce ne iubim noi pe noi, apoi abia reușim să atragem persoane care să ne iubească. Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”, spunea artista, pentru un post de televiziune.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!