Andreea Bălan, din nou în rochia de mireasă: „Soare după nori”. Fanii au felicitat-o

Andreea Bălan, din nou în rochia de mireasă. Vedeta şi-a surprins fanii în mod plăcut, cu cele două ţinute pe care le-a purtat în videoclipul celei mai recente piese, "Soare după nori". Artista a purtat două ținute spectaculoase, care au fost extrem de apreciate.

23 sept. 2021, 17:47
Andreea Bălan, din nou în rochia de mireasă: „Soare după nori”. Fanii au felicitat-o
Andreea Bălan, din nou în rochia de mireasă

Andreea Bălan, din nou în rochia de mireasă. Piesa „Soare după nori” este un material discografic motivațional, ce va fi disponibil din 23 septembrie, dedicat tuturor celor care vor să depășească anumite momente dificile pentru a-și vindeca sufletul.

Citeşte şi: Andreea Bălan nu mai poate face copii. Cum a reacţionat iubitul ei, Tiberiu Argint

Andreea Bălan, din nou în rochia de mireasă

În videoclip, artista a purtat o rochie lila, din tulle, în care arăta ca o prințesă, iar cea de-a doua ţinută a fost o rochie de albă, ce poate fi asemănată foarte uşor cu una de mireasă. Andreea a demonstrat că este o femeie puternică și nu a fost doborâtă de problemele din viața ei.

Eu inca mai cred in stele cazatoare, indiferent de ce imi ofera viata„, a scris Andreea la fotografie, pe Instagram.

Fanii i-au trimis sute de mesaje de apreciere şi încurajare. „Ești un om minunat, un exemplu pentru multe femei. Meriți să fii fericită. Piesa este foarte frumoasă/ Rochița este superbă, iar tu ești spectaculoasă/ Ce rochie superbă! Și piesa e minunată”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Câţi bani va încasa Andreea Bălan de la George Burcea

George Burcea și Andreea Bălan au pus capăt relației lor

de mai bine de un an, dar procesul de divorț nu a ajuns la final. Cei doi se luptă pentru custodia celor două fetițe.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la finalul anului 2019, iar divorțul este încă în desfășurare. Cel mai probabil, cele două fetiței vor rămân în grija Andreei Bălan, iar actorul va fi nevoit să plătească pensie alimentară.

Astfel, conform legii o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele sale. Potrivit Fanatik, pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar.

Mai mult, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, așadar actorul va avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei.