Andreea Bălan nu mai poate face copii. Cum a reacţionat iubitul ei, Tiberiu Argint

Andreea Bălan nu mai poate facce copii. Când a născut cea de-a doua fetiţă, cântăreaţa a întâmpinat grave probleme de sănătate, fiind chiar la un pas de moarte, iar medicii i-au spus că nu va mai putea rămâne însărcinată.

27 iun. 2021, 14:51
Andreea Bălan nu mai poate face copii. Cum a reacţionat iubitul ei, Tiberiu Argint
Andreea Bălan nu mai poate face copii

Andreea Bălan nu mai poate face copii. Apropiați ai artistei spun că Andreea Bălan s-a întristat foarte tare când a aflat și s-a temut că actualul partener, Tiberiu Argint, o va părăsi. Însă, se pare că acesta ar fi înțeles situația şi împreună au căzut de acord să găsească o soluţie.

Citeşte şi: Andreea Bălan, detalii despre relaţia cu Tiberiu Argint: „Ne iubim şi trăim lucruri frumoase împreună”

Andreea Bălan nu mai poate face copii

Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii.

Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică.”, a spus un apropiat al celor doi, potrivit Redacţia.ro.

Andreea Bălan se gândeşte să apeleze la o mamă surogat

Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a dat de înțeles că și-ar dori să apeleze la o mamă surogat. Însă, legile din România nu permit acest lucru.

Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte.

E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta.”, a spus Andreea Bălan pentru Viva!.