Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea a luat o nouă turnură. A apărut încă un pârât

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea se va încheia în curând, cel mai probabil la următorul termen. Magistraţii vor lua o hotărâre după ce vor analiza documentele unor martori-cheie.

30 iul. 2021, 20:43

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea a luat o nouă turnură. Deşi Andreea Bălan a solicitat ţinerea la secret a dosarului, au „scăpat” în spaţiul public unele documente care clarifică multe dintre lucrurile care au avut loc între Andreea Bălan şi George Burcea. Din documentul care a intrat în posesia Spynews rezultă că, pe lângă George Burcea, mai există un pârât. Este vorba despre Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Voluntari, instituție care a fost desemnată să depună la dosar toate documentele solicitate de magistrați.

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea a luat o nouă turnură

Potrivit sursei citate, deși figurează ca pârâţi, angajaţii Direcţiei de Asistență Socială Voluntari au calitate de experți, fiind desemnați să efectueze o anchetă socială acasă la George Burcea, pentru a se stabili dacă acesta are condiții optime pentru creşterea şi dezvoltarea corespunzătoare a fetițelor lui, aflate în prezent în grija Andreei Bălan. Procesul deschis la finele anului trecut de Andreea Bălan, în care artista a cerut custodia exclusivă a minorelor, se află pe ultima sută de metri și s-ar putea termina chiar la termenul următor.

Citeste si Cutremur în showbiz. Alex Velea și Antonia, acuzați că au agresat o tânără la un eveniment din Capitală: „A început să mă scuipe, să-mi vorbească trivial. Am fost total șocată!”

George Burcea este dezavantajat de faptul că are un dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influența drogurilor. Referitor la faptul că a fost prins la volan sub influenţa substanţelor halucinogene, actorul declara, anul trecut: „Faptul că eu am consumat o substanţă interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări. (…) Conform legii, eu am greşit şi totodată mi-am şi asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti. Nu vă faceți griji, ştia Burcea că vine şi ziua plăţii…

Citeste si Dan Capatos, în pericol de a dezvolta boli care-i pot pune capăt carierei: „Sunt predispus la demență și Alzheimer”