Andreea Bălan e dispusă să apeleze la mamă surogat pentru al treilea copil: „Doar așa mai pot avea un copil”

Andreea Bălan nu ar spune nu unui al treilea copil însă a mărturisit că nu l-ar mai putea face pe cale naturală ci poate doar apelând la o mamă surogat!

02 mai 2023, 20:20
Andreea Bălan e dispusă să apeleze la mamă surogat pentru al treilea copil: „Doar așa mai pot avea un copil”

Andreea Bălan se poate considera o norocoasă. După cele două sarcini, ea arată impecabil și și-a recăpătat silueta rapid. Fosta soție a lui George Burcea a luat 12 kilograme în greutate la ambele sarcini. Artista a avut mari probleme când a adus-o pe lume pe micuța Clara, ea fiind la un pas să își piardă viața.

Andreea Bălan vrea să apeleze la o mamă surogat pentru al treilea copil. Andreea Bălan, 38 de ani, a ajuns într-un moment al vieții, când a dobândit foarte multă încredere în forțele proprii și este recunoscătoare pentru fiecare moment. Vedeta este o mamă extrem de dedicată celor două fiice, Ella și Clara, din mariajul cu George Burcea. Venirea pe lume a celei de-a doua fetițe a fost deosebit de dificilă pentru Andreea Bălan, care a suferit un stop-cardiac, ce i-ar fi putut curma viața. Recent, Andreea Bălan a dezvăluit că i-ar plăcea să mai aibă un copil, însă doar prin mamă-surogat.

Andreea Bălan sare în apărarea Alinei Sorescu: „Mi se pare o mare nedreptate. Copiii pot fi bulversați”

Andreea Bălan este nu numai o profesionistă, în privința carierei, ci și o mămică extrem de grijulie și iubitoare. Vedeta se preocupă constant de fiicele ei Ella, șase ani, și Clara, patru ani, și este extrem de protectoare. Andreea Bălan a trecut prin momente critice, când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică, de aceea ea a dezvăluit, recent, că pentru al treilea copil, va apela la o mamă-surogat.

Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat, da aș putea să mai fac. Tehnologia din ziua de azi ne permite, cu fertilizare în vitro. Cu mamă surogat aș putea și mi-aș dori.”, mărturisit Andreea Bălan la podcastul „Vorba lui Jorge”.

Andreea Bălan a participat la Asia Express, alături de colega ei, Andreea Antonescu. Despărțirea de fiicele ei a fost una deosebit de grea, iar când s-a întors acasă, a aflat că fiica ei cea mică a plâns în fiecare seară de dorul mamei. Bălan a dezvăluit că Elle, fata ei cea mare, a rămas cu o teamă de abandon, după divorțul părinților.

Andreea Bălan e dispusă să apeleze la mamă surogat

„Le-a fost foarte greu cât am fost plecată și mai ales cea mică, care doarme numai cu mine, a plâns noapte de noapte, timp de o lună și mama mi-a zis abia când am venit în țară și mi s-a rupt sufletul. Cea mare suferă pe altă parte pentru că își aduce aminte când eram o familie și ea are un pic rana de abandon, ea avea trei ani la vremea aceea. La cea mare se simte în cumințenie, să nu deranjeze, să nu supere, ca nu cumva să mai plece și altcineva.„, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan răspunde celor care o critică: „Știu să pierd”

În recentul podcast „Vorba lui Jorge”, cântăreața a povestit că l-a iertat pe fostul său soț, tatăl fetițelor sale, Ella și Clara. În plus, jurata de la “Te cunosc de undeva” știe cum să se curețe de toate energiile negative care îi dau târcoale și a mărturisit că și-ar dori pe cineva în viața ei care să fie exact ca ea, mai precis „un suflet cald și foarte calm”.

Showbiz-ul românesc a luat foc! Andreea Bălan s-a cuplat cu Jador. În ce ipostaze a fost surprins cel mai nou cuplu de vedete
„Cele mai bune lecții sunt eșecurile!”, e de părere Andreea Bălan în podcastul lui Jorge. Despre credință și calea spirituală aleasă de ea, cântăreața a avut multe de povestit deoarece atunci când se roagă și trebuie să ia anumite decizii, Andreea Bălan a marturisit că portă o adevărată conversație cu sufletul sau.

„Sunt o femeie foarte caldă, foarte drăgăstoasă, foarte iubitoare, așa că am multe de oferit. Să nu mai amestecăm ceea ce e pe sticlă cu viață personală. Eu știu să pierd, mi-am pierdut multe în viață, mi-am pierdut și viața la un moment dat, pentru câteva secunde. De atunci, toată perspectiva asupra vieții s-a schimbat și sunt mult mai recunoscătoare pentru tot ceea ce am„, a mai spus artista.

„E greu să explici cuiva calea asta spirituală și că Dumnezeu e în noi (…). Prin aceste meditații mă rog pentru că așa te conectezi cu sursa și îți imaginezi cum lumina te curăță de anxietate, de ce simți tu în acel moment. Te conectezi cu sursa,  te conectezi cu instinctul tău și iei deciziile potrivite.

Când vreau să iau o decizie fac o meditație de conectare cu  hire-self și pun întrebări și îmi vin răspunsurile instant. (…) Îmi place foarte mult să  plutesc în  Cosmos, în meditațiile mele și acolo îmi imaginez ceea ce vreau să manifest”,  i s-a confesat Andreea Bălan lui Jorge, apoi conversația s-a dus la un alt nivel. A venit vorba despre casa în care locuiește artista, care a fost construită pe vremea când era iubita lui Keo, dacă ar vinde-o sau nu și dacă s-ar muta de acolo, dar și de fostul său soț, George Burcea.

Își dorește să fie iubită așa cum e!
Chiar dacă nu s-a mai afișat de ceva timp la brațul unui nou bărbat, Bălăncuța știe ce vrea acum în viața ei din punctul de vedere al unei relații.

„Îmi doresc să fiu iubită așa cum sunt eu! Nu doar eu, toată lumea își dorește asta! Să fie un suflet foarte cald și calm, foarte calm, și să nu se supere, ca mine. Să nu ia nimic personal. Să fie foarte calm și cald și să dea iubire, multă iubire!

„Acum 10 ani când stăteam de vorbă îți doreai un bărbat, i-a spus Jorge, iar răspunsul Andreei Bălan a venit rapid: “Păi și după aia mi-au venit! A venit George! Au venit!”.  Iar Jorge a continuat: „ Îți doreai un bărbat! „Vreau un bărbat care să fie bărbat, să fac copii, să fie bărbat, să aibă mai mulți bani ca mine!”, a mai zis Jorge, amintindu-și cum îi spunea Andreea.

„Păi și unde că mi-am luat unul cu mai puțini bani! Am greșit-o acolo! Nu știu de ce ziceam așa, banii nu au contat niciodată! Nu m-am uitat niciodată la bani! Și nici acum nu mă uit la bani dacă îmi place de cineva. Contează energia! Cum mă privește. Acum simt omul de lângă mine. Îmi place comunicarea asta din privire, știi! Calmitatea! Nu contează banii! Astea sunt lumești! Banii se fac! Eu nu mai am grija banilor de ani de zile și nu mă gândesc deloc să fac bani și banii vin!”, i-a răspuns Andreea Bălan care spune că și-a schimbat acum perspectivele.

Andreea Bălan: „Fără el nu aș fi avut aceste ferite minunate!”
La „Vorba lui Jorge” artistul i-a mărturisit Andreei Bălan, atunci când a venit vorba de fostul ei soț, George Burcea, că el îl apreciază pe acesta.

„Eu îl apreciez pe George pentru că există momente în relația voastră când George a fost stâlp. Și sunteți doi oameni responsabili pentru faptele voastre!”, a spus Jorge. Andreea Bălan l-a completat imediat pe moderator: „Și e bărbatul cu care am doi copii. Fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare, foarte recunoscătoare! Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă, nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe înr-o lună cu una, altă lună cu alta, nu!  La început mi s-a părut prea repede să introducă… dar acum pentru că există stabilitate e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a declarat Andreea Bălan cu privire la relație dintre George Burcea și Viviana Sposub, pe care pare acum că o acceptă.