Andreea Bălan sare în apărarea Alinei Sorescu: „Mi se pare o mare nedreptate. Copiii pot fi bulversați”

Andreea Bălan sare în apărarea Alinei Sorescu. Cântăreața e revoltată după ce judecătorii au decis ca fiicele colegei sale de breaslă să locuiască o săptămână la tată și una la mamă. Cei doi se află în plin proces de divorţ, după 12 ani de relaţie.

27 apr. 2023, 15:12
Andreea Bălan sare în apărarea Alinei Sorescu: „Mi se pare o mare nedreptate. Copiii pot fi bulversați”
Andreea Bălan sare în apărarea Alinei Sorescu

Andreea Bălan sare în apărarea Alinei Sorescu şi nu este de acord cu decizia judecărilor, ca cele două fete să stea la ambii părinţi. Mai exact, ele vor sta o săptămână alături de mama lor și o săptămână în casa tatălui lor.

Citeşte şi: Alina Sorescu, detalii neștiute despre căsnicia cu Alexandru Ciucu. Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația celor doi: „Nu poți să fii stană de piatră când vezi copiii plângând”

Andreea Bălan sare în apărarea Alinei Sorescu

Mi se pare o mare nedreptate ca un judecător să dea o astfel de decizie. Cum să stea o săptămână la tată, una la mamă? Copiii, la această vârstă, pot fi bulversați. La mine tatăl are două weekend-uri, nu le respectă pentru că e plecat din țară. Dar când era în țară, le mai lua.

Poți să te înțelegi să fie trei weekend-uri, patru weekend-uri, dar nu o săptămână cu o săptămână. Așa, copiii nu mai înțeleg care-i casa. Du hainele, ia hainele… La vârsta aceasta, sunt foarte bulversate, sunt și fetițe și trebuie să stea cu mama. Pot sta cu tata mai mult, după 15 ani, să se mute, eventual, la 15 ani cu tatăl.

Dar acum trebuie să stea cu mama, pentru că au nevoie de mamă, de căldura mamei și de bunică, fiind fetițe. Și Alina, din câte am înțeles, a făcut Apel și sunt convinsă că în Apelul ei se va schimba ceva. Vezi, un judecător decide el așa… Și poate schimbe viața a două suflete”, a spus Andreea Bălan, pentru Viva.ro.

Alina Sorescu crede că acest stil de viață poate fi extrem de bulversant pentru fiicele ei mici.

A fost un an greu, cu procese și ordonanțe, și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata.

Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama”, este o parte din mesajul postat de Alina Sorescu.