Showbiz-ul românesc a luat foc! Andreea Bălan s-a cuplat cu Jador. În ce ipostaze a fost surprins cel mai nou cuplu de vedete

Showbiz-ul românesc a explodat odată cu formarea celui mai nou cuplu! Andreea Bălan se pare că trăiește o poveste de dragoste cu manelistul Jador. Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși cei doi.

06 apr. 2023, 09:14
Showbiz-ul românesc a luat foc! Andreea Bălan s-a cuplat cu Jador. În ce ipostaze a fost surprins cel mai nou cuplu de vedete

Imagini incendiare au fost surprinse cu cel mai nou și neașteptat cuplu din showbiz-ul românesc! Andreea Bălan se pare că a lăsat în urmă traumele trecutului și clipele nefericite și s-a aruncat în brațele lui Jador. Între celebrul manelist, pe numele său real Ionuț Dumitrache și jumătatea blondă de la Andre se pare că se înfiripă o poveste cât se poate de pasională.

Citește și: Cum se înțelege Theo Rose cu mama lui Anghel Damian. Artista a dat cărțile pe față: „O tipă interesantă. Are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată”

Andreea Bălan a fost surprinsă în zona de nord a Capitalei la o întâlnire nocturnă cu celebrul manelist. Aceasta a fost văzută la volanul bolidului său Range Rover Evoque, care se ridică la un preț de 70.000 de euro, staționând în cartierul Floreasca. La scurt timp și-a făcut apariția și-a făcut apariția Jador, conform imaginilor surprinse de paparazzii Cancan. Cei doi s-au mai întâlnit la schi în stațiunea ISCHGL chiar în luna februarie.

Mai multe imagini AICI

Întâlnirea nocturnă a celor doi a fost cât se poate de neîntâmplătoare, deoarce Andreea Bălan l-a luat pe Jador de la o petrecere, iar celebrul manelist era vizibil euforic. Fiind deja familiarizați unul cu celălalt, ei nu s-au ferit să se îmbrățișeze în momentul în care acesta s-a urcat pe scaunul din dreapta al autoturismului ei. Se știe despre Jador că o divinizează pe Andreea Bălan încă din copilărie.

Săruturile pasionale dintre Andreea Bălan și Jador

Jador era cât se poate de agitat și lipsit de stare. Acesta a coborât, la un moment dat din mașină, iar dialogul dintre ei a fost unul cât se poate de surprinzător. În glumă sau nu, Jador i-a spus că se teme că s-ar putea îndrăgosti.

„Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că îmi bag ”” rău de tot”, a spus acesta.

Jurata de la „Te cunosc de undeva!” i-a dat și un răspun prompt, aceasta fiind stresată de faptul că lumea ar putea să îi vadă.

„Intră în mașină că ne vede lumea”, i-a zis Andreea Bălan lui Jador.

Aceștia erau cât se poate de încântați de faptul că s-au întâlnit, zâmbind cu gura până la urechi. Punctul culminant al serii a fost acela în care Andreea Bălan și celebrul manelist s-au sărutat pasional. Aceștia nu au avut nici fel de reținere. Aceștia au profitat de fiecare semafor prins pe roșu pentru a-și oferi câteva clipe de afecțiune.

Citește și: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al unei campioane. Primele imagini cu cei doi porumbei