Andreea Bălan este distrusă. A aflat că Keo o înşeală cu Misty de trei ani

În timp ce Andreea Bălan muncea pe brânci pentru a termina o casă şi credea că iubitul ei îi împărtăşeşte sentimentele, Keo îşi făcea de cap cu o tânără de 25 de ani. Timp de un an, el a minţit-o pe solistă şi a avut o relaţie în paralel, ferindu-se mereu să nu fie văzut de presă.

13 mai 2014, 12:07
Andreea Bălan este distrusă. A aflat că Keo o înşeală cu Misty de trei ani

Planurile i-au fost insa date peste cap in momentul care Andreea a descoperit totul si a decis sa se desparta de el, scrie ro.celebrity.yahoo.com.

Se pare insa ca artistul colaboreaza de Misty nu de un an, ci de trei, dezvaluirea fiind facuta chiar de care unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Keo. Sa fi fost Andreea inselata inca de atunci? Doar iubitul ei stie.

Citeşte şi Misty, cu ochii în LACRIMI, după ce s-a despărţit de Keo, iubitul Andreei Bălan

„A incercat sa o ajute, cu cariera, cu tot. I-a facut o piesa, iar el nu face piese pentru toata lumea. A inceput sa colaboreze cu Misty acum trei ani. Dar nu cred ca e cu ea. Cum poti sa stai cu doua persoane in acelasi timp?

Eu sunt 100% sigur ca ea (n.r Misty) s-a jucat cu Keo. El este un om bun si se poate sa fi avut incredere in ea.

Citeşte şi Păruială între blonde: Cum a „smuls” Andreea Bălan de la Misty secretul infidelităţii lui Keo

Faza ca el nu a vrut copil cu Andreea…nu a zis ca nu vrea, doar momentan nu. Acum se gandeste la cariera si la mai multe. Si-a facut o casa … el nu a zis niciodata ca nu vrea deloc. Adica da, mai asteptam, dar facem.

El stie ca a gresit cu niste chestii, dar nu merita tot ce se intampla acum. Nu e suparat, dar e foarte afectat. Din tot ce s-a scris, doar 10% e adevarat”, a declarat amicul lui Keo pentru Antena Stars.