Andreea Bălan este extrem de fericită. Mesajul postat după ce s-a aflat că se iubeşte cu Tiberiu Argint: „Iubire infinită”

Andreea Bălan a început, de doar trei săptămâni, o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Momentele de bucurie pe care le trăieşte acum vin după o perioadă foarte grea din viaţa ei, când George Burcea a decis să o părăsească.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 07:34
Andreea Bălan este extrem de fericită. Mesajul postat după ce s-a aflat că se iubeşte cu Tiberiu Argint: „Iubire infinită”

Vedeta a încercat să îl convingă pe actor să mai dea o şansă relaţiei lor, însă acesta nu a vrut şi era hotărât să divorţeze. Acum, cei doi merg pe drumuri separate, însă, cele două fetiţe pe care le au împreună îi va uni mereu.

Citeşte şi Andreea Bălăn a ajuns la capătul puterilor: „Plâng când nu mă vede nimeni”

În urmă cu câteva zile, au apărut informaţii şi imagini cu Andreea Bălan, în compania unui bărbat, Tiberiu Argint, cu care formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni. Deşi nu a făcut niciun comentariu pe baza acestui subiect, artista este extrem de fericită, iar asta se vede din postările sale de pe reţelele de socializare.

Recent, s-a pozat alături de Ella, fiica cea mare, transmiţând un mesaj: „Iubire infinita si implinire nemarginita„.

 
 
 
View this post on Instagram

Iubire infinita si implinire nemarginita

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) onJul 9, 2020 at 4:12am PDT

 

Fanii au remarcat imediat fericirea de pe chipul Andreei Bălan şi i-au lăsat mesaje de apreciere şi încurajare. „Așa, gărgărițelor, vă stă cel mai bine. Andreea, radiezi de fericire, ești superbă, iar Elluța e cel mai frumos motiv de fericire. Vă pup și vă iubesc!/ Așa scumpa mea, să fii fericită. Vă iubesc iubitele mele/ Andreea ai niste fete frumoase sa te bucuri de ele, multa sanatate!„, sunt doar câteva comentarii la postare.

Andreea Bălan are un nou iubit

În plin proces de divorţ, Andreea Bălan trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni şi par foarte îndrăgostiţi unul de altul.

Weekend-ul trecut, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să-și asume relația și să iasă împreună în public. Cuplul a fost prezent în stațiunea Vama Veche, unde a arătat o poftă nebună de distracție. Îmbrăcată sexy, cu o fustă scurtă, bluză și șapcă, ultimele două accesorii de culoarea roz, artista și-a “sufocat” cu îmbrățișări noul iubit, potrivit imaginilor Cancan.ro.

Citeşte şi Andreea Bălăn a ajuns la capătul puterilor: „Plâng când nu mă vede nimeni”

Cei doi au dansat până la epuizare, s-au sărutat, au stat îmbrățișați, și-au șoptit vorbe dulci la ureche, iar, ocazional, tânărul a atins cu mâinile posteriorul partenerei sale.


loading...
Partenerii noștri